به گزارش ايرنا حميد ذكاء اسدي عصر چهارشنبه در نشست شوراي پشتيباني سواد آموزي استان كرمان افزود: با اطمينان مي گويم از اصلي ترين پارامترهاي ارزيابي فرمانداران و بخشداران در سال 95 پيشرفت وضعيت سواد و بيسوادي افراد تحت مسئوليت شان است.
وي تصريح كرد: مردم سواد آموزي را يك فريضه بدانند و از ظرفيت روحانيت، ائمه جمعه و رسانه ها بايد در اين امر مهم استفاده شود.
وي گفت: براساس تاكيدات خداوند متعال، پيامبر اسلام و ائمه هدي (ع)، امام راحل و رهبر معظم انقلاب، سواد آموزي يكي از اصولي ترين پايه هاي ترقي جامعه بويژه در جوامع كوچك و روستاها است.
معاون استاندار كرمان بيان كرد: در روستاها استعدادهاي فراواني داريم كه بيسوادي مثل خرواري از خاك و توده ها روي اين استعدادها را پوشانده است و مسئولان موظفند به سواد آموزي اين افراد اهتمام ورزند.
وي تصريح كرد: اگر رهبر معظم انقلاب فرمودند مقوله امنيت پايه اوليه و اقدام اساسي در تحقق اقتصاد مقاومتي است، بايد عرض كنيم سواد آموزي و روشن كردن اذهان مردم بويژه در جوامع كوچك، اقدام دوم است.
ذكاء اسدي گفت: مشكل اصلي در كشور ضعف آماري است كه باعث مي شود نتوانيم تصميمات درستي را بر مبناي اطلاعات صحيح بگيريم.
وي ادامه داد: ادارات كل اجتماعي و فرهنگي و امور سياسي استانداري مدت زماني مشخص كنند كه اعلام شود در هر كدام از بخش ها و شهرستان هاي ما چه ميزان بيسواد وجود دارد.
وي گفت: استان كرمان به عنوان استان نمونه اقتصاد مقاومتي و استاني كه با ابتكارات خلاقانه استانداران و اهتمام و كوشش فرمانداران و اهتمام تعليم و تعلم مسئولان و مديران آموزش پرورش مانند نگيني در ميان ساير استان ها مي درخشد.
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار كرمان گفت: بايد همت و مديريت جهادي كنيم و طي چند ماه تعداد افراد بيسواد در چهارچوب تعريف شده مشخص شود.
وي ادامه داد: برخي از دستگاه ها به تعهدات خود در امر سواد آموزي پايبند بودند و تقاضا داريم همه دستگاه هايي كه امسال سند برنامه شتاب بخشي سواد آموزي در استان كرمان را امضا كردند به تعهد خود عمل كنند.
ذكاء اسدي تاكيد كرد: بايد به دستگاه ها ابلاغ كنيم كه از گلوگاه ها در شناسايي افراد بيسواد استفاده كنند و شوراهاي پشتيباني سواد آموزي را به موقع و منظم در همه بخش ها و شهرستان ها تشكيل شود.
وي گفت: عشاير به عنوان قشر كوچ رو و سيار فراموش شده اند و حتما تشكيلات عشايري با فرمانداران مناطقي كه در آنها كوچ است، همكاري كنند تا عشاير نيز به نقطه هدف برسند.
وي اظهار كرد: اگر قرار است اقتصاد مقاومتي در عمل انجام بگيرد و اقدام شود با افراد و نيروهايي كه سواد و علم لازم را ندارند به نتيجه نخواهيم نرسيد.
معاون استاندار كرمان افزود: تمام امكانات دستگاه هاي دولتي اعم از فرمانداري ها، بخشداري ها و آموزش پرورش بسيج شود تا انشاءالله جشن ريشه كن شدن بيسوادي را در استان بگيريم.
نشست شوراي پشتيباني سواد آموزي استان كرمان با حضور مديركل آموزش و پرورش استان، جمعي از فرمانداران و بخشداران و مديران آموزش و پرورش استان در محل مهمانسراي فرهنگيان كرمان برگزار شد.
7437/3028
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۰:۳۷
كرمان - ايرنا - معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار كرمان گفت: با توجه به اهتمام بالايي كه مديريت استان در مورد سواد آموزي دارد بايد پس از امنيت، دغدغه دوم فرمانداران و بخشداران باشد.