به گزارش ايرنا، قاسم سليماني دشتكي، روز پنجشنبه، در نشست بررسي مشكلات آب آشاميدني نقاط مختلف چهارمحال و بختياري اظهار داشت: در مطالعات اجراي پروژه انتقال بن – بروجن، سه هزار ميليارد ريال برآورد هزينه شده است و مقرر شده كه يك هزار و 800 ميليارد ريال را دولت و يك هزار و ميليارد ريال را بخش خصوصي سرمايه گذاري كند.
وي تأكيد كرد: به همين منظور دولت تاكنون 700 ميليارد ريال لوله خريداري كرده و 200 ميليارد ريال هم در سال گذشته تخصيص داده است.
سليماني دشتكي افزود: البته در امسال نيز 600 ميليارد ريال و در سال آينده هم 600 ميليارد ريال ديگر از سوي دولت تخصيص مي يابد و در نهايت اجراي تعهد دولت از يك هزار و 800 ميليارد ريال به دو هزار و 400 ميليارد ريال افزايش خواهد يافت.
وي تصريح كرد: انعقاد قرارداد با سرمايه گذاري داراي اهليت، شجاعت در تصميم گيري و پرهيز از معطل كردن پروژه، راه خروج از بن بست در اجرايي شدن طرح انتقال آب بن – بروجن به شمار مي رود.
استاندار چهارمحال و بختياري با اشاره به لزوم بهره برداري از پروژه انتقال آب بن – بروجن تا پايان سال 1396 بيان داشت: نبايد در اجراي اين پروژه بيش از اين مردم سرگردان و منتظر باشند.
وي در ادامه به وجود مشكل تأمين آب در بخش خانميرزا شهرستان لردگان اشاره و اضافه كرد: قرار شد براي رفع اين مشكل، طرح انتقال آب از چشمه شمس آباد تا خانميرزا مورد بررسي كارشناسي شود و اعلام برآورد مالي قرار گيرد.
سليماني دشتكي همچنين با اشاره به وجود مشكل تأمين آب در شهر سردشت و روستاهاي تابعه شهرستان لردگان عنوان داشت: طبق برنامه ريزي هاي انجام شده مشكل تأمين آب اين شهر و روستاهاي اطراف آن تا چهار ماه آينده رفع مي شود.
وي اظهار كرد: براي رفع هميشگي و دائمي مشكل تأمين آب در سردشت و روستاهاي اطراف آن بايد فاز دوم مطالعات انتقال آب از آتشگاه حداكثر تا سه ماه ديگر تعيين تكليف شود تا مردم بيشتر از اين تشنه نمانند.
استاندار چهارمحال و بختياري در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به وجود مشكل تأمين آب آشاميدني در بروجن ادامه داد: براي رفع اين مشكل دو طرح انتقال آب از نصيرآباد و كلار در دستر بررسي قرار دارد.
وي بيان كرد: مسوولان شركت آب و فاضلاب شهري چهارمحال و بختياري بايد در سريع ترين زمان ممكن نسبت به رفع مشكل آب آشاميدني بروجن اقدامات لازم را انجام دهند.
سليماني دشتكي يادآور شد: البته در آينده، با بهره برداري از پروژه انتقال آب بن – بروجن مشكل آب آشاميدني شهرها و روستاهاي واقع در مسير به طور كامل رفع مي شود.
وي عنوان كرد: مشكل تأمين آب شهر كاج شهرستان اردل نيز با وارد شدن فيلتراسيون به مدار رفع شد و اين شهر اكنون مشكل تأمين آب آشاميدني ندارد.
استاندار چهارمحال و بختياري با اشاره به وجود كدورت در بخشي از آب شهركرد به ويژه در هنگام بارندگي ها گفت: رفع اين مشكل نيازمند احداث تصفيه خانه است.
وي خاطرنشان كرد: براساس پيگيري هاي صورت گرفته از سوي مسوولان چهارمحال و بختياري، سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور قول داده تا 150 ميليارد ريال براي احداث اين تصفيه خانه اختصاص دهد.
سليماني دشتكي در ادامه با اشاره به كمبود آب صنايع چهارمحال و بختياري اظهار داشت:مسوولان دستگاه هاي اجرايي متولي، بايد با ارائه طرح علمي، نسبت به استفاده از پساب فاضلاب شهركرد و بروجن در صنايع استان اقدامات لازم را انجام دهند.
وي افزود:جايگزيني منابع آب غيرقابل آشاميدني و غيربهداشتي نيز مي تواند قسمتي از مشكل كمبود آب در صنايع چهارمحال و بختياري را برطرف كند.
به گزارش ايرنا، قرار است شنبه هفته آينده، استاندار چهارمحال و بختياري به همراه معاون هماهنگي امور عمراني استانداري و مديران عامل شركت هاي آب و فاضلاب شهري و روستايي و آب منطقه اي استان در نشستي با مسوولان ملي، وضعيت مشكلات تأمين آب آشاميدني، صنعتي و كشاورزي اين استان را در تهران بررسي كنند.
اجراي طرح انتقال آب بن – شهركرد- بروجن با 15 درصد پيشرفت فيزيكي دارد و با اجراي اين طرح مهم مشكل آب 11 شهر و 13 روستاي چهارمحال و بختياري با 460 هزار نفر جمعيت رفع مي شود
/2097/7362
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۷
شهركرد – ايرنا – استاندار چهارمحال و بختياري گفت: وضعيت سرمايه گذار بخش خصوصي پروژه انتقال آب بن – بروجن تا دو ماه ديگر تعيين تكليف و مشخص شود.