به گزارش ايرنا حجت الاسلام محمد حسين بلك در سخنراني پيش از خطبه هاي نمازجمعه اين هفته اهواز به مناسبت يكم تير سالروز تاسيس سازمان تبليغات اسلامي به فرمان امام خميني (ره) اظهار كرد: تبليغ و ترويج معارف ديني توسط مبلغان و طلاب در مناطق دورافتاده از وظايف سازمان تبليغات اسلامي است كه در اين توفيق هاي زيادي داشته است.
وي در اين ايام بخشي از حوادث تلخ و شيرين انقلاب اسلامي رقم خورد كه يكي از مهمترين رويدادهاي بزرگ و ارزشمند ،صدور فرمان تشكيل سازمان تبليغات اسلامي توسط امام خميني ( ره ) بود كه در اولين سال هاي پيروزي انقلاب يك كار ارزشمند به شمار مي رفت.
وي افزود: امام خميني(ره) در سال 1360ضرورت تشكيل اين نهاد تبليغي را براي تداوم شعارها و ارزش هاي انقلاب ضروري و تشكيل گروهي منسجم و منظم را براي ساماندهي بحث تبليغ اسلام در اولويت قرار داد.
مديركل تبليغات اسلامي خوزستان ادامه داد: شخصيت هاي بزرگي نظير آيت الله جنتي در راس اين سازمان قرار گرفت و اين سازمان كار خود را زماني آغاز كرد كه مصادف با جنگ تحميلي بود كه علما و فضلا در اين عرصه نيز نقش برجسته اي داشتند.
وي بيان كرد: در آن دوران هزاران نفر از طلاب، روحانيون و فضلا و گاهي نيز در سطوح مراجع تقليد عازم جبهه شدند كه يكي از اقدام هاي ارزشمند جامعه طلاب و روحانيون در آن زمان بود.
حجت الاسلام بلك تصريح كرد: همچنين ايجاد هسته هاي قرآني دربخش آموزش و تربيت نيروي هاي متخصص يكي ديگر از فعاليت هاي اين سازمان در زمان آغاز به كار بود.
وي افزود: در زمان حاضر نيزسالانه بيش از يك هزار نفر در طرح هاي تربيت و تعليم مربي در دوره هاي تخصصي حضور مي يابند.
مديركل تبليغات اسلامي خوزستان گفت: بخشي از اين روستائيان نيز عشاير كوچ نشين هستند كه به صورت موقت در استان ساكن بوده و اعزام مبلغ و روحاني به اين مناطق نيز همواره يكي از وظايف اصلي ما به شمار مي رود.
حجت الاسلام بلك گفت: در شهرها باوجود حوزه هاي علميه و خانه هاي عالم نيازها به حداقل رسيده و در سطح شهرستان اهواز نيز به اهتمام نماينده ولي فقيه در استان گستردگي فراواني از روحانيون و فضلا را شاهد هستيم اما در روستاها همچنان با مشكل مواجه هستيم.
مديركل تبليغات اسلامي خوزستان ادامه داد: در بحث مسايل فرهنگي رهبر معظم انقلاب دغدغه هاي زيادي داشته كه در فرمايش هاي اخير ايشان نيز به آن اشاره شده است و حضور جوانان طلبه و روحانيون انقلابي در مناطق مختلف شهري و روستايي تنها بخشي است كه مي تواند اين دغدغه ها را مرتفع كند.
حجت الاسلام بلك گفت: در زمان حاضر بيش از 10 هزار هيات مذهبي در سطح استان فعاليت مي كنندكه اقدامات آنها تنها در ماه محرم نيست بلكه اين هيات ها داراي توان مضاعفي براي فعاليت هاي فرهنگي در طول سال هستند.
وي اظهار كرد: در استان خوزستان بيش از 200 موسسه قرآني و مركز قرآني فعاليت مي كنند كه بيش از دو هزارمربي در اين بخش از منازل شخصي خود براي آموزش و تعليم استفاده مي كنند
مديركل تبليغات اسلامي خوزستان خطاب به مسئولان استاني و كشوري گفت: انتظار مي رود مسئولاني كه بودجه هاي فرهنگي را در اختيار دارند صداي اين فعالان فرهنگي را بشنوند چرا كه توصيه هاي رهبرمعظم انقلاب مبني برتوجه به مسايل فرهنگي با حمايت از اين فعالان عرصه تعليم و تربيت به خوبي محقق خواهد شد.
وي ادامه داد:امروزه نبايد دغدغه تهيه قرآن و يا ايجاد بستر لازم براي حضور روحاني مبلغ در روستاها را داشته باشيم.
حجت الاسلام بلك به تجهيز و احداث مساجد سطح استان در سال هاي اخير اشاره كرد و گفت: تاكنون 350 ميليارد ريال در راستاي احداث و تجهيز مساجد و مراكز قرآني و فرهنگي هزينه شده است اما همچنان برخي از مساجد استان نيازمند امكانات اوليه هستند.
وي گفت: روحانيون مبلغ در عرصه تبليغ بدون هيچ چشم داشتي همراه خانواده در مناطق محروم حضور يافته و همانگونه كه نيروهاي نظامي از مرزهاي كشور مراقبت مي كنند فضلاي ما نيز از كيان عقيدتي مردم حراست مي كنند.
6065/7152
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۷
اهواز - ايرنا - مديركل تبليغات اسلامي خوزستان گفت: از مجموع بيش از چهار هزار روستا در خوزستان ، تنها در 10درصد اين روستاها روحاني مقيم وجود دارد كه علت آن ، مشكل اسكان طلاب اعزامي است.