آيت شيراوند روز شنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: سال گذشته به دليل كاهش بارندگي، آب آشاميدني هشت روستا در اين شهرستان با تانكر تامين مي شد كه امسال به لطف الهي اين تعداد به سه روستا كه تعداد جمعيت آنها زير 20 خانوار مي باشد كاهش يافته است .
وي كمترين ميزان آبرساني روستايي با تانكر را در استان متعلق به نهاوند عنوان كرد و افزود: در حال حاضر كمترين ميزان آبرساني به روستاها در سطح استان مربوط به نهاوند مي باشد كه البته اين مساله نبايد باعث شود كه در مصرف آب صرفه جويي صورت نگيرد.
وي اضافه كرد : با وجود بارشهاي مناسب در اين شهرستان نظر به افت شديد آبهاي زير زميني در سالهاي اخير از مشتركان روستايي انتظار مي رود كه ضمن كنترل مصرف آب از كاشت سبزيجات و شستن احشام در منزل به صورت جدي خوداري نمايند .
مدير آبفاي روستايي نهاوند به مراكز تامين آب آشاميدني روستاهاي نهاوند اشاره كرد و گفت: به منظور تامين آب آشاميدني روستايي هشت مجتمع آبرساني در سطح شهرستان ايجاد شده كه اين مكانها از لحاظ فني و بهداشتي از استانداردهاي لازم برخوردار مي باشند .
وي از آماده سازي مجتمع آبرساني گاماسياب به عنوان بزرگترين مجتمع شهرستان ياد كرد و گفت: در حال حاضر براي راه اندازي مجتمع گاماسياب نقاط آسيب پذير شناسايي شده و بسترهاي اجتماعي آن نيز فراهم گرديده است كه با اقدامات انجام شده بخشي از آن در حال بهره برداري مي باشد و بخشي ديگر نيز براي اجرا به پيمانكار معرفي شده است.
وي افزود: مجتمع آبرساني گاماسياب 20 روستاي بخش مركزي شهرستان را كه داراي 40 درصد جمعيت بخش را تشكيل مي دهند زير پوشش قرار داده است .
شيراوند گفت: با نظارت مركز بهداشت شهرستان تمامي منابع آب آشاميدني روستايي سالم و بهداشتي است و هيچ مشكلي ندارد.
در حال حاضر 20 هزار مشترك روستايي تحت پوشش شبكه آب و فاضلاب روستايي نهاوند قرار دارد.
بيش از 90 هزار نفر از جمعيت 190 هزار نفري نهاوند در 167 روستاي شهرستان زندگي مي كنند .
نهاوند سومين شهرستان بزرگ استان با دارا بودن جمعيتي بالغ بر 190 هزار نفر در 105 كيلومتري حنوب استان همدان واقع شده است .
7525/6993
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۸
نهاوند – ايرنا – مدير آمور آب و فاضلاب روستايي نهاوند گفت: با وجود بارش هاي جوي مناسب امسال همچنان سه روستا در اين شهرستان با تانكر آبرساني مي شود.