به گزارش روزيكشنبه خبرنگار ايرنا از روابط عمومي اداره كل ميراث فرهنگي استان تهران، رجبعلي خسرو آبادي در آيين تجليل از ميراث بانان نمونه يگان حفاظت ميراث فرهنگي استان تهران افزود: فرهنگ حفاظت از آثار تاريخي و ارزش ميراث فرهنگي بايد از دوران كودكي بويژه در مدارس براي دانش آموزان نهادينه شود.
وي با اشاره به اينكه تشديد قوانين در برخورد با قاچاقچيان و حفاران غير مجاز اشياي عتيقه مي تواند عامل بازدارنده باشد گفت: عقيده ما ايجاد يك حساسيت عمومي در جامعه است تا هر شهروند به يك ميراث بان تبديل شود.
خسروآبادي تصريح كرد: ميراث فرهنگي يك سرمايه ملي تجديد ناپذير است و فرهنگ لزوم حفظ آن بايد از مدارس آموزش داده شود.
مديركل ميراث فرهنگي استان تهران از مسئولان يگان حفاظت بافت تاريخي استان خواست تا از توان مردمي و معتمدان محلي براي حفاظت هر چه بيشتر از آثار تاريخي استفاده كنند.
فرمانده يگان حفاظت استان تهران نيز در اين مراسم گفت: در سال گذشته تيم عمليات يگان حفاظت ميراث فرهنگي استان با كمترين تجهيزات توانست عمليلت هاي خوبي انجام دهد و اشاياي تاريخي فراواني را از دلالان و قاچاقچيان اشياي عتيقه كشف و ضبط كند.
سرهنگ عبدالرضا اميدي از انجام مذاكرات با بنياد شهيد و امور ايثارگران در خصوص پذيرش ايثارگري پرسنل يگان حفاظت كه در انجام ماموريت ها و عمليات هاي دچار مجروحيت مي شوند نيز خبر داد.
تهرام/7247/1831
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۸:۲۷
تهران-ايرنا- مديركل ميراث فرهنگي استان تهران با بيان اينكه سياست پيشگيرانه و فرهنگ سازي عمومي در صيانت و نگهداري از ميراث فرهنگي راهگشاتر از برخوردهاي قهري است گفت: فرهنگ حفاظت از ميراث فرهنگي بايد از مدارس شروع شود.