به گزارش ایرنا، پژمان نیك اقبالی روز چهارشنبه در كارگروه گردشگری كهگیلویه وبویراحمد افزود: هر دستگاهی اعم از شركت آب منطقه ای، گردشگری، ابفای شهری و جهاد كشاورزی استان برنامه ها و طرح های قابل اجرا برای جلوگیری از این فاجعه زیست محیطی را در اسرع وقت ارائه دهند.
وی بیان كرد: هم اكنون آب آشامیدنی شهر یاسوج و بسیاری از مناطق حاشیه ای ان و اراضی كشاورزی و باغی اطراف آن از سرچشمه اصلی این آبشار تامین می شود.
نیك اقبالی اظهار كرد: البته بر اساس ارزیابی های انجام شده و بازدید میدانی به نظر می رسد طرح های جایگزین بلند مدت و كوتاه مدت برای تامین اب اراضی كشاورزی و آب شرب شهر یاسوج از مناطق دیگر نیز وجود دارد.
وی افزود: دستگاه های متولی نیز باید با مطالعه دقیق و براورد هزینه و اعتبار مورد نیاز برای اجرای طرح های جایگزین مانع از بحران خشك شدن این ابشار زیبا شوند.
وی تصریح كرد: یكی از طرح های بلند مدت برای تامین آب آشامایدنی یاسوج انتقال اب از چشمه آب نهر كاكان است كه برای تامین خط انتقال این طرح اعتباری افزون بر 25 میلیارد ریال نیاز است.
نیك اقبالی گفت: جهاد كشاورزی استان نیز موظف است با برآورد اعتبار مورد نیاز برای احداث پمپاژ آب كشاورزی جهت تامین آب اراضی كشاورزی منطقه از پایین دست آبشار نیز اقدام های لازم را انجام دهد.
آبشار یاسوج در فاصله سه كیلومتری شمال شهر یاسوج واقع شده و از نیمه دوم اسفند تا اواخر مهرماه هر سال فصل مناسبی برای تفریح و پذیرایی گردشگران در این منطقه بكر و تفریحی است.
معاون عمرانی استاندار كهگیلویه وبویراحمد با اشاره به برگزاری جشنواره ملی پرواز در نیمه دوم شهریور امسال خواستار همكاری و هم افزایی بین بخشی برای هرچه باشكوهتر برگزار شدن این جشنواره شد.
وی بیان كرد: برگزاری این جشنواره در فرودگاه یاسوج زمینه ای برای شناسایی بیش از پیش ظرفیت های گردشگری این استان خواهد بود.
3016/1662
تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۶
یاسوج - ایرنا- معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار كهگیلویه وبویراحمد با اشاره به خطر خشك شدن چشمه و آبشار زیبای یاسوج به عنوان نماد اصلی گردشگری این شهر خواستار ارائه برنامه ها و طرح های عملیاتی از سوی دستگاه های متولی در این راستا شد.