به گزارش ايرنا، مجيد خدابخش روز يكشنبه در بازديد از كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان استان اردبيل گفت: آموزش هايي كه به كودكان و نوجوانان در كانون هاي پرورش فكري ارايه مي شود، شايان توجه است اما پس از دوره اي به دليل افزايش سن ديگر امكان حضور در مراكز را ندارند كه بايد در اين زمينه تمهيدي در نظر گرفته شود.
وي افزود: فرهنگ و ارشاد اسلامي و مجموعه هايي مانند حوزه هنري از جمله مركزهايي است كه مي تواند به محلي براي گردهمايي جوانان هنرمند پرورش يافته در كانون هاي پرورش فكري تبديل شود كه در اين زمينه بايد هماهنگي هاي لازم صورت گيرد.
استاندار اردبيل بيان كرد: گرچه برخي از رشته هايي كه در كانون هاي پرورش فكري به كودكان و نوجوانان ارايه مي شود در مجموعه فرهنگ و ارشاد اسلامي وجود ندارد، با اين حال زمينه اي براي ادامه ارتباط جوانان با فعاليت هاي هنري است كه بايد در فضاي موجود از آن بهره برد.
او در ادامه از مديركل كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان استان اردبيل خواست فهرستي از نقاط شهري محروم را ارايه دهد تا با همكاري شهرداري اردبيل نسبت به ايجاد و تجهيز مراكزي جهت فعاليت هاي فرهنگي و هنري اقدام شود.
خدابخش همچنين خواستار ارايه فهرستي به منظور تجهيز مركز كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان واقع در شهرك سينا (دانش آباد) اردبيل شد.
مديركل كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان استان اردبيل نيز با اشاره به 60 هزار عضو ثابت و دايمي اين مجموعه عنوان كرد: كودكان از 6 سال به بالا در 42 رشته فرهنگي و هنري در 30 مركز ثابت و ساير در نقاط مختلف استان طي سال آموزش مي بينند كه اين آموزش ها بر اساس استعداد و علاقه مندي كودكان در رشته هاي مختلف ارايه مي شود.
هاجر جماديه با اشاره به كسب 40 عنوان در مسابقه هاي بين المللي توسط اعضاي كانون پرورش استان افزود: روباتيك، نمايش خلاق، نجوم، خوشنويسي، كتاب سازي، نقاشي، داستان نويسي، كتابخواني، پويا نمايي، قصه گويي و سفالگري از جمله رشته هايي است كه در اين مجموعه توسط مربياني آموزش داده مي شود كه برخي از آنها بيش از 16 سال در كانون خدمت كرده اما در زمينه جذب و دريافت حقوق با مشكل روبرو هستند.
وي بيان كرد: مسوولان به طور معمول انتظار پاسخ سريع در قبال كمك يا اختصاص اعتبار دارند در حالي كه مقوله فرهنگ امري زودبازده نيست و چند سال پس از فعاليت در يك زمينه، آثار آن به چشم مي خورد؛ در سايه فعاليت هاي كانون موفقيت هاي بسياري توسط كودكان و نوجوانان به دست آمده و ادامه اين روند نيازمند توجه بيشتر مسوولان براي گسترش فعاليت ها به خصوص در نقاط محروم و روستايي است.
جماديه در ادامه نيز از ديگر آسيب هاي مرتبط را كاهش اعضاي ثابت و علت آن را افزايش چشمگير استفاده از فضاي مجازي و بازي هاي رايانه اي دانسته و عنوان كرد: اين در حالي است كه كودكاني كه روزگاري با سنگ شيشه هاي مركز پرورش فكري را در يكي از محله هاي حاشيه اي اردبيل مي شكستند، با تلاش مربيان به مركز مذكور جذب شدند و امروز در رشته پزشكي تحصيل مي كنند در حالي كه هم بازي هاي آنها درگير بزه و آسيب هاي اجتماعي هستند.
8123/6016
تاریخ انتشار: ۶ تیر ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۶
اردبيل - ايرنا - استاندار اردبيل بر استمرار فعاليت هاي كودكان و نوجوانان پس از خروج از شمول پوشش كانون پرورش فكري شد.