به گزارش گروه اخبار علمی ایرنا ،باكتری های روده، فیبر را به اسیدهای چرب با زنجیره كوتاه تجزیه می كنند. افزایش این اسیدهای چرب در تعامل با سیستم ایمنی، مانع از تحریك واكنش آلرژیك توسط سلول های دندریتیك می شوند. سلول های دندریتیك تنظیم كننده حساسیت های آلرژیك غذا به شمار می آیند؛ بنابراین استفاده از غذاهای پرفیبر حاوی ویتامین A به افراد مبتلا به آلرژی توصیه شده است.
گردو، عدس، غلات، سیب و مركبات از جمله مواد غذایی حاوی فیبر و ویتامین A محسوب می شوند.
حدود 15 میلیون تن در آمریكا به آلرژی غذایی مبتلا هستند و این تعداد روز به روز در حال افزایش است. بادام زمینی، انواع آجیل، تخم مرغ، شیر، گندم، سویا، ماهی و صدف از جمله بیشترین غذاهایی هستند كه واكنش های آلرژیك ، همراه دارند. واكنش های آلرژیك در افراد مختلف متفاوت است و می تواند شامل خارش و كهیر، تهوع یا استفراغ، درد معده و اسهال باشد.
تورم زبان و لب ها و گلو، تنگی نفس، مشكل بلع، درد قفسه سینه و كاهش ناگهانی فشار خون در موارد شدید تر دیده می شود. گاهی تورم مجاری تنفسی یا زبان می تواند منجر به خفگی شود.
به گزارش مدیكال اكسپرس،بهترین روش برای كنترل آلرژی، جلوگیری از مصرف مواد غذایی آلرژی زا و داروهای آنتی هیستامین است.
نتایج این تحقیقات در نشریه Cell Reports منتشر شده است.
علمی (6) ** 9259**1776
تاریخ انتشار: ۷ تیر ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۱
تهران - ایرنا - مطالعات اخیر پژوهشگران استرالیایی نشان می دهد رژیم غذایی پرفیبر حاوی ویتامین A، باكتری های روده را به گونه ای تغییر می دهد كه در كاهش آلرژی غذایی موثر است.