به گزارش خبرنگار ايرنا قنبر موسي نژاد روز دوشنبه در جلسه انعقاد تفاهم نامه با مركز وكلا و مشاوران حقوقي قوه قضائيه استان در سنندج افزود: بسياري از مددجويان به دليل عدم آگاهي از حقوق قانوني خود و سردرگمي در پيچ و خم هاي اداري به محض روبرو شدن با مشكلات حقوقي و قضايي قادر به احقاق حق و حقوق خود نبوده و با مشكلات مختلف مواجه گشته و برخي حقوقشان نيز از دست ميرود.
وي اظهار كرد: با توجه به اينگونه موارد، كارشناسان حقوقي اين نهاد به عنوان يك مدافع مسلم حقوق محرومين، به جهت حـمايت از مـددجويان مورد حمايت و سـاير افـراد نيازمند كه از بضاعت علمي و مالي لازم برخوردار نيستند، با در نظر گرفتن مقررات، ضمن راهنمايي و مشاوره، پيگير مسائل حقوقي و قضايي خانوادهها بوده و تا حد امكان در احقاق حقوق آنان تلاش مي كنند.
مدير كل كميته امداد امام خميني(ره) كردستان اظهار كرد: بر اين اساس در طول سه سال گذشته بيش از 30 هزار نفر از مددجويان تحت حمايت كميته امداد امام خميني(ره) استان كردستان از طريق اين نهاد، آموزش حقوقي داده شده و همچنين بيش از 50 هزار خانوار در زمينه مشكلات حقوقي غربالگري شده اند.
به گفته وي همچنين كساني كه در زمينه حقوقي و قضايي داراي مشكلاتي بوده اند شناسايي و جهت رفع آن از طريق مراجع قضايي اقدام شده است.
وي انجام مشاورههاي عمومي و حقوقي، تهيه دادخواست و شكواييه، معرفي به وكلاي نيكوكار، معرفي به مركز مشاوره قوه قضائيه، دورههاي آموزشي حقوقي، معرفي به شوراهاي حل اختلاف ويژه مددجويان و برخورداري از حقالتحرير در اسناد رسمي را از جمله خدمات حقوقي رايگان به مددجويان عنوان كرد.
موسي نژاد با بيان اينكه يكي ديگر از راه هاي حل مشكلات حقوقي مددجويان، معرفي آنان به وكلاي نيكوكار است افزود: هم اكنون 100 وكيل نيكوكار با كميته امداد امام خميني(ره) استان كردستان همكاري مي كنند، كه اين افراد با اقدام خيرخواهانه خود به صورت رايگان مشكلات مددجويان و نيازمندان را پيگيري كرده و به افراد نيازمند معاضدت حقوقي رايگان ارائه مي دهند.
وي بيان كرد: مددجويان تحت پوشش اين نهاد، جداي از مشكلات مادي و محروميت هاي اقتصادي از نظر فرهنگي، فكري، حقوقي، مشاوره اي و اجتماعي نيز نيازمند كمك و ياري هستند و سياست امداد بر اين است كه مشكلات مددجويان از زواياي مختلف بررسي و رفع شود.
مديركل كميته امداد امام خميني(ره) كردستان افزود: مخاطبان امداد ضعيف ترين اقشار جامعه هستند و از خيرين و گروه هاي مرجع انتظار مي رودبا ظرفيتي كه در اختيار خود دارند در راستاي كمك به مددجويان اقدامات لازم را انجام دهند.
وي با بيان اينكه هدف نهايي كميته امداد حضرت امام (ره) ريشه كن كردن فقر و محروميت در جامعه است اظهار اميدواري كرد: با استفاده از تفاهم نامه هاي مختلف و ظرفيت دستگاه هاي مختلف و كمك و ياري خيرين و متمكنين به اين هدف دست پيدا كرده و بتوانيم مشكلات مختلف مددجويان را از طريق مختلف رفع كنيم.
7348/1904
تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۰
سنندج- ايرنا- مديركل كميته امداد امام خميني(ره) استان كردستان از آموزش حقوقي بيش از 30 هزار نفر از مددجويان تحت پوشش اين نهاد در استان خبر داد.