محسن ديندار روز سه شنبه در نشستي با دبير اتاق بازرگاني ، صنايع ، معادن و كشاورزي استان افزود: از پتانسيل و ظرفيت هاي اتاق بازرگاني استفاده كرده و مسير جذب سرمايه گذار و صادرات محصولات و خدمات شركت هاي فناور و دانش بنيان مستقر در پارك را تسهيل خواهيم كرد.
او گزارشي از اقدامات انجام شده براي تاسيس و راه اندازي مركز مبادلات و انتقال فناوري در كشور آذربايجان و امكان صادرات محصولات دانش بنيان به كشورهاي آسياي ميانه ارائه كرد.
به گزارش ايرنا از روابط عمومي پارك علم و فناوري اردبيل ، دبير اتاق بازرگاني ، صنايع ، معادن و كشاورزي استان اردبيل نيز در اين نشست اصلي ترين برنامه براي جذب سرمايه گذار و صادرات محصولات را مطالعه پيش امكان سنجي ذكر كرد.
حسين وثوقي ايراني افزود: بيشتر شركت ها و كارآفرينان مشتاق جذب سرمايه اند اما ادبيات اقناع سرمايه دار ، سرمايه گذار و پولدار آماده نشده و با همكاري سازنده با پارك علم و فناوري استان و استفاده از ظرفيت هاي مركز تحقيقات اتاق بازرگاني ، صنايع ، معادن و كشاورزي پيش امكان سنجي ها را شروع و با ادبيات مشترك با سرمايه گذاران منطقه اي، ملي و بين المللي مذاكره خواهيم كرد.
سرپرست پارك علم و فناوري استان اردبيل نيز از برگزاري همايش استاني توسعه اقتصاد دانش بنيان در حوزه كشاورزي در اين استان در هفته آينده خبر داد.
عبدالقيوم قلي پوري با اشاره به پتانسيل ها و ظرفيت هاي موجود در حوزه كشاورزي و سند توسعه راهبردي كشاورزي افزود: سخنران اصلي اين همايش دكتر ولدان مديركل دفتر تجاري سازي و انتقال فناوري سازمان تحقيقات ، آموزش و ترويج كشاورزي است.
او آشنايي با نحوه برخورداري از ظرفيت قانون حمايت از موسسات و شركت هاي دانش بنيان ، آشنايي با ظرفيت هاي پارك علم و فناوري و مراكز رشد و آشنايي با ظرفيت هاي حوزه كشاورزي براي كارآفريني و اشتغال زايي را از اهداف برگزاري اين همايش ذكر كرد.
6018
تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۲
اردبيل - ايرنا - معاون فناوري و پشتيباني پارك علم و فناوري استان اردبيل از حمايت از سرمايه گذاري ها و صادرات محصولات شركت هاي فناور و دانش بنيان در اين استان خبر داد.