اروميه- ايرنا- رئيس اداره مشاوره تربيتي و تحصيلي اداره كل آموزش و پرورش آذربايجان غربي گفت: 635 مشاور در آموزش و پرورش استان مشغول به ارائه خدمات به دانش آموزان هستند و اين نهاد نيازمند 800 مشاور ديگر است.

غلامرضا فدوي روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: مشاورين فعال در مدارس، مراكز مشاوره استان و هسته هاي مشاوره تنها 40 درصد از دانش آموزان استان را پوشش داده اند.
وي بيان كرد: اين در حالي است كه در كشور براي هر 15 دانش آموز يك مشاور به طور متوسط خدمات ارائه مي كند كه در آذربايجان غربي دانش آموزان بسيار كمتري از مشاوره هاي تربيتي و تحصيلي بهره مند مي شوند.
فدوي با اشاره به جايگاه سلامت روان در آموزش و پرورش و اسناد بالادستي اضافه كرد: سلامت روان از جمله مسايلي است كه در سند تحول بنيادين به نحو مطلوبي به آن پرداخته شده ولي متاسفانه در عمل جايگاهي در برنامه ها ندارد و به طور كامل مغفول واقع شده است.
غلامرضا فدوي بيان كرد: پرداختن به سلامت روان كه ريشه و بنياد همه اهداف تربيتي و آموزشي است، نبايد اين چنين به فراموشي سپرده شود.
وي اضافه كرد: سلامت جسمي در سه سال گذشته مورد توجه خاص دولت واقع شده ولي سلامت روان به عنوان بستر سلامت جسمي ناديده انگاشته شده است.
رئيس اداره مشاوره تحصيلي و تربيتي اداره كل آموزش و پرورش آذربايجان غربي اظهار كرد: موازي كاري در آموزش و پرورش بسيار است در حالي كه متولي بخش مشاوره بايد يك واحد مستقل و مشخص باشد.
وي افزود: تقويت مراكز مشاوره جزو ضروريات است و از نظر امكانات نيز اين مراكز بايد تجهيز شوند و نيروي انساني مورد نياز آنها تامين شود.
فدوي ادامه داد: توجه به بهداشت روان در اسناد بالادستي و برنامه ششم توسعه نيز بايد به شكل پررنگ و عمقي پيش بيني شده و مورد توجه باشد.
اداره كل آموزش و پرورش آذربايجان غربي در تمامي مناطق 24 گانه داراي مراكز مشاوره تحصيلي و تربيتي است كه به صورت مراكز و هسته هاي مشاوره فعاليت مي كنند.
7125/1905