به گزارش گروه اخبار علمی ایرنا از مدیكال اكسپرس، مطالعات محققان دانشگاه سیدنی نشان می دهد مغز دارای سیستمی است كه شیرینی و انرژی مواد غذایی را شناسایی می كند. زمانی كه میزان مصرف شیرین كننده های مصنوعی افزایش یابد، تعادل این سیستم مختل می شود و بدن به كالری بیشتری نیاز پیدا می كند. بنابراین زمانی كه مصرف قندهای مصنوعی افزایش یابد، اشتهای كاذب نیز زیاد می شود.
مطالعات محققان روی مگس میوه نشان می دهد افزایش مصرف قندهای مصنوعی، منجر به مصرف 30 درصد كالری بیشتر در این موجودات می شود و دلیل آن نیز پاسخ سیستم پیچیده عصبی به قند مصنوعی است.
شیرین كننده های مصنوعی مهمترین عامل بروز چاقی هستند. اختلال خواب و بیش فعالی از دیگر عوارض این شیرین كننده ها محسوب می شوند. آبمیوه های مصنوعی، كیك و شیرینی، نوشابه های معمولی و انرژی زا حاوی بیشتری مقدار قند مصنوعی هستند. نتایج این تحقیقات در نشریه Cell Metabolism منتشر شده است.
علمی (6) ** 9259**1440
تاریخ انتشار: ۲۳ تیر ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۳
تهران - ایرنا - مطالعات جدید نشان می دهد شیرین كننده های مصنوعی اشتها را افزایش می دهد و عامل اصلی گرسنگی كاذب هستند.