به گزارش روز دوشنبه ايرنا به نقل از اداره كل روابط عمومي استانداري، بهنام ملكي با بيان اين مطلب در جلسه بررسي اولويت هاي سرمايه گذاري افزود: هر جامعه اي براي حفظ وضعيت موجود اشتغال و درآمد آحاد مردم به سرمايه گذاري جديد نيازمند است، به عنوان مثال يك كارخانه براي حفظ وضعيت كنوني خود بايد ساليانه مبلغي حدود 10 درصد از درآمدش را براي جبران استهلاك ساليانه ماشين آلات و تجهيزات كنار بگذارد.
وي با بيان اينكه گام دوم براي توسعه و پيشرفت هر جامعه نوع سرمايه گذاري است و اولويت سرمايه گذاري از اهميت محوري برخوردار است، افزود: علاوه بر سرمايه گذاري در حوزه توسعه و بسيج منابع انساني، سرمايه گذاري در حوزه توليد و صادرات هايتك و دانش بنيان براي استان از الزام هاي جهش به عصر جديد محسوب مي گردد.
مديركل دفتر جذب و حمايت از سرمايه گذاري استانداري تصريح كرد: توليدهاي مغز افزاري به جاي توليدهاي منبع محور از جمله راهكارهاي برون رفت از زنجيره مشكلات كنوني است كه شايد بتوان حلقه مفقوده اقتصادي كشور در چهار دهه هاي گذشته را غفلت عملي از تمركز منابع در توليدهاي دانش افزاري و هايتك و حتي صنايع با تكنولوژي روز و مدرن دانست.
ملكي با بيان اينكه ما در استان مي توانيم اقتصاد دانش بنيان را به صورت آزمايشي اجرا كنيم خاطر نشان كرد: توليد مغز افزاي و مرتبط با فكر و علم به عنوان توليد نوين و دانش بنيان شناخته مي شود به عنوان مثال كشور فرانسه محصول خرما را نه توليد كرده و نه صادر مي كند اما بهترين پا جوش اصلاح شده خرما را به دنيا صادر مي كند و الگوي عملياتي و تجربه شده اقتصاد دانش بنيان را نشان مي دهد.
وي گفت: چرا ما نبايد گوسفند نژاد شال و قلمه اصلاح شده انگور، داروهاي نو تركيب با صد درصد ارزش افزوده، واكس نانو و پارچه نانو را به خارج از كشور صادر كنيم و توليد دستگاه تصفيه فاضلاب و تبديل آن به آب شرب، تبديل ضايعات پتروشيمي را به سوخت و مواد شوينده و موسسه رويان را در قزوين نداشته باشيم.
مديركل دفتر جذب و حمايت از سرمايه گذاري استانداري اظهاركرد: تا اجماع و فضاي فكري و نخبگي استان معطوف به راهبردهاي مذكور نشود دستيابي به اهداف تبديل قزوين به پايتخت دانش بنيان كشور دور از ذهن خواهد بود.
6101/ 6128
تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۱
قزوين-ايرنا- مديركل دفتر جذب و حمايت از سرمايه گذاري استانداري بيان كرد: سرمايه گذاري در حوزه هاي دانش بنيان، استان و كشور را براي رقابت با كشورهاي پيشرفته جهان و ورود به عصر جديد آماده مي سازد.