به گزارش خبرنگار ايرنا محسن جلال پور روز سه شنبه در جمع هيات نمايندگان اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و كشاورزي سنندج با بيان اينكه به شدت پيگير تصويب اين منطقه براي كردستان هستيم افزود: اتاق بازرگاني ايران در مجلس شوراي اسلامي با جديت و به صورت ويژه در حال پيگيري و رايزني است و به صورت كارشناسي شده در صدد توجيه منطقي نمايندگان در اين ارتباط هستيم.
او در ادامه ظرفيت اتاق هاي بازرگاني در استان هاي كشور در جهت كمك به توسعه را بسيار بالا دانست و گفت: متاسفانه كمتر از ظرفيت هاي اين اتاق در استان ها بهره مي بريم.
او با بيان اينكه اتاق بازرگاني در دنيا از جايگاه بسيار بالايي برخوردار است و بر تصميمات دولت ها نيز تاثير مي گذارد گفت: اگرچه در سال هاي اخير جايگاه اتاق بازرگاني ايران ارتقا يافته اما به نسبت ساير كشورهاي دنيا فاصله داريم و بايد به همت هيات رييسه اتاق و اتاق هاي استاني اين جايگاه را ارتقا دهيم.
رييس اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و كشاورزي ايران در ادامه با بيان اينكه قدم هاي محكم و خوبي براي ارتقاء و تثبيت جايگاه اتاق در كشور برداشته شده است گفت: جايگاه فعلي اتاق روز به روز تقويت مي شود و با تغيير دولت ها و مجالس اين جايگاه دستخوش تغيير در مواضع و فعاليت نخواهد شد.
جلال پور با تاكيد بر استفاده از ظرفيت اتاق بازرگاني در سطح كشور گفت: حاكميت در كشور ما در طول 80 سال اخير برخلاف تمام دنيا به جاي اينكه گيرنده خدمات از بخش خصوصي، مردم و فضاي كسب و كار باشد برعكس همواره خدمات دهنده و مطالبه گر بوده است كه اين روال بايد عوض شود.
او به اعضاي اتاق هاي بازرگاني ايران توصيه كرد به منافع ملي فكر كنند، همه گير عمل نمايند و با كار كارشناسي و علمي در فكر توسعه و رفع مشكلات باشند.
وي با بيان اينكه اتاق بازرگاني ايران امروز جايگاه بسيار خوبي در كشور دارد گفت: اين جايگاه را بايد با افزايش توان تخصصي و دانش روز كارشناسان خود بيشتر ارتقا دهيم و بر تصميمات دولت در حوزه هاي مختلف تاثير بگذاريم و ما به دولت خط مش بدهيم.
وي تاكيد كرد اتاق هاي بازرگاني در استان بايد به حافظه تاريخي اقتصادي مناطق تبديل شوند كه اگر دولت ها دچار خطا و اشتباهي در يكي از بخش ها شدند اتاق هاي بازرگاني جلو اين مسايل را بگيرد و با كار كارشناسي در صدد جلوگيري از وقوع هرگونه اختلال در روند توسعه استان ها شود.
او يكي از مطالبات اصلي اتاق بازرگاني از دولت را ارتقاي كيفيت توليدات داخلي به منظور رقابت پذيري در بازارهاي جهاني دانست و گفت: قيمت تمام شده محصولات توليدي در كشور ما بالا و بهره وري كم است چرا كه تا امروز پول نفت تزريقي به بدنه جامعه، ما را در خوابي فرو برده كه به بهره وري و قيمت تمام شده كالا نپرداخته ايم و امروز بايد در اتاق دنبال بهره وري، بهينه سازي و استفاده حداكثري از ظرفيت ها باشيم.
رييس اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و كشاورزي ايران در ادامه اتاق سنندج را يكي از اتاق هاي موفق و فعال كشور دانست و تاكيد كرد: اين اتاق در كردستان بايد به دنبال توسعه ظرفيت هايي از جمله گردشگري باشد و با توسعه و تقويت آن براي مردم استان درآمدزايي و ايجاد شغل نمايد.
جلال پور بر توجه بيشتر بر توسعه گردشگري كشاورزي در كردستان نيز تاكيد كرد و افزود: گردشگران خارجي امروز به دنبال فضاها و مكان هاي متفاوت، بكر و سنتي هستند كه در كردستان اين مكان هاي بكر فراوان است.
در اين جلسه اعضاي هيات نمايندگان اتاق سنندج نيز به تشريح ظرفيت ها و پتانسيل هاي استان كردستان پرداختند.
3033/6108/1904
تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۳۹۵ - ۱۸:۳۹
سنندج- ايرنا- رييس اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و كشاورزي ايران گفت: اين اتاق در رايزني با نمايندگان مجلس شوراي اسلامي و كميسيون هاي مربوطه با جديت به دنبال تصويب منطقه آزاد تجاري صنعتي بانه و مريوان است.