به گزارش روز شنبه ايرنا از پايگاه اطلاع رساني ستاد حقوق بشر در متن اين بيانيه آمده است: در ماده 19 اعلاميه جهاني حقوق بشرعنوان شده است، هر كس حق آزادي عقيده و بيان دارد و حق مزبور شامل آن است كه از داشتن عقايد خود بيم و اضطرابي نداشته باشد و در كسب اطلاعات و افكار و در اخذ و انتشار آن به تمام وسايل ممكن و بدون ملاحظات مرزي آزاد باشد.
اين بيانيه مي افزايد: در حالي كه جهان در هياهوي درگيري با گروه تروريستي داعش غرق شده است در شبه قاره هند در منطقه جامو و كشمير نيز درگيريهاي خونيني بين مردم و نيروهاي امنيتي هند در حال رخ دادن است.
اين ستاد مردمي ادامه مي دهد: پليس و نيروهاي امنيتي هند با خشونت تمام به روي مردم آتش گشودهاند و در شهر، حكومت نظامي است و مردم 10 روز است كه اعتصاب سراسري به راه انداختهاند، كسب و كار و زندگي در شهر فلج شده است. تعداد زيادي كشته و مجروح شدهاند؛ متاسفانه اينگونه اقدامات كه نقض صريح حقوق بشر در آزادي عقيده و افكار ، اصل پذيرفته شده احترام به اديان الهي و آسماني و نقض حق حيات است، نشان ميدهد كه تمام مرزهاي ادعا شده حقوق بشري و ارزشهاي تبليغ شده غربي يكي پس از ديگري شكسته شده است.
اين بيانيه مي افزايد: اكنون شاهد آن هستيم كه خشونت عليه مسلمانان از گروهكهاي تروريستي به ارتشها و حكومتهاي متحجر رسيده و به صورت سيستماتيك پيگيري ميشود وامروز بار ديگر زخم كهنه كشمير سر باز كرده و دنيا در قبال جراحات كشمير با سكوت سهمگين خود نظاره گر جنايات عليه بشريت و انسانيت هستند.
اين ستاد ادامه ميدهد: به راستي جرم مردم كشمير چيست كه عدهاي وحشيانه به آنان حمله ميكنند و جوانانشان را به قتل ميرسانند و خانه و كاشانهشان را به ويراني ميكشند؟ راز مسلمان هراسي از يك طرف و مسلمان كشي از طرف ديگر چيست و از كجا سرچشمه مي گيرد؟ چرا دنيا سكوت اختيار كرده است؟
مركز دانشجويي حقوق بشر جمهوري اسلامي ايران (صلح زيبا) و جمعي از فعالان مستقل رسانهاي در اين بيانيه اضافه كرد كه لازم است با تشكيل و حمايت از كمپينحمايت از مسلمانان كشمير در فضاي مجازي، سعي كنيم صداي مسلمانان كشمير را به گوش جهانيان برسانيم.
اين مركز در بيانيه اش، حمايت از مظلومين كشميري را نه تنها به معناي حمايت از گروه يا حزب يا مجموعه خاصي تلقي نكرده است كه آن را حمايت از مبارزات مردمي براي احقاق حقوقشان مي داند.
اين بيانيه اضافه كرد: مركز دانشجويي حقوق بشر جمهوري اسلامي ايران(صلح زيبا) به عنوان يك موسسه مستقل حقوق بشري لازم ميداند، بر اين نكته پافشاري نمايد كه درگيريهاي كشمير بعد مذهبي شيعي - سني نداشته و مردم كشمير با توجه به حقوق بديهي خود را بدون اينكه مورد تعرض قرار بگيرند و كشته شوند حق اعتراض، انتقاد و اعتصابات مدني جهت احقاق حقوق خود را دارند.
به گزارش ايرنا براساس گزارش هاي رسمي در درگيري معترضان با پليس در 12 روز گذشته 45 تن كشته و سه هزار و يكصد تن هم مجروح شدند.
كشمير تنها ايالت هند با اكثريت مسلمان است و درگيري ميان شبه نظاميان كشميري و نيروهاي امنيتي هند از سال 1989 تاكنون 68 هزار كشته برجا گذاشته است .
بخشي از خاك كشمير در خاك هند و بخش ديگر در خاك پاكستان است ولي هر دو كشور ادعاي مالكيت بر كل كشمير را دارند و همين موضوع يكي از علل اصلي مناقشه ديرينه ميان دهلي نو و اسلام آباد از زمان استقلال پاكستان از سال 1947 از هند است.
اجتمام**1996**1776
تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۶
تهران - ايرنا - مركز دانشجويي حقوق بشر جمهوري اسلامي ايران(صلح زيبا) در حمايت از مردم كشمير تحت عنوان كمپين بين المللي حمايت از مسلمانان كشمير بيانيه اي منتشر شد.