مقصود اسعدی سامانی روز یكشنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: در طرح كفایت سرمایه شركت های هواپیمایی ایرانی مقرر شده است هر یك از این شركت هایی هوایی حداقل 5 فروند هواپیمای ملكی و 3 هزار و 500 میلیارد ریال سرمایه داشته باشند.
وی با بیان این كه با سرمایه كمتر می توان شركت های هوایی كوچكتری راه اندازی كرد تا فرودگاه های كوچك در كشور فعال شوند، گفت: محدویت های كفایت سرمایه مانع فعالیت شركت های كوچك در بازار صنعت هوانوردی می شود و باید در خصوص میزان كفایت سرمایه شركت های هوایی تجدید نظر شود.
دبیر انجمن شركت های هواپیمایی اظهارداشت: هم اكنون 10 درصد پروازهای هوایی در 40 فرودگاه انجام می شود و برای فعال شدن این فرودگاه ها باید هواپیماهای كوچك خریداری شود.
وی با بیان اینكه باید فرصت بیشتری برای شركتهای هواپیمایی در نظر گرفته شود، گفت: شركتهای هواپیمایی به وزیر راه و شهرسازی پیشنهاد كرده اند حداقل 2سال به این شركت فرصت داده شود تا بتوانند سرمایه خود را افزایش دهند.
اسعدی سامانی یادآورشد: تعیین این میزان كفایت سرمایه برای شركت هوایی بسیار زیاد است و برای فعال شدن این 40 فرودگاه در كشور، شركت هایی هوایی می توانند با سرمایه گذاری كمتری با استفاده از هواپیماهای كوچك این فرودگاه ها را فعال كنند.
وی با اشاره به تعداد تقاضا برای راه اندازی شركت های هوایی جدید در كشور تصریح كرد: هم اكنون 7 شركت درخواست های خود را برای راه اندازی شركت های هوایی ارایه كرده اند كه در صورت كسب شرایط مورد نیاز می توانند مجوز بهره برداری خود را دریافت كنند.
به گزارش ایرنا، سازمان هواپیمایی كشوری اوایل بهمن ماه سال گذشته طرح كفایت سرمایه مالی شركت های هوایی را ابلاغ كرد تا تمام شركت های هوایی فعال و تازه تاسیس برای فعالیت هوایی جابجایی بار و مسافر به صورت چارتری و برنامه ای حداقل باید 3 هزار و 500 میلیارد ریال سرمایه داشته باشند.
سازمان هواپیمای كشوری در این مصوبه به تمام شركت های هوایی 6 ماه فرصت داد تا در مرداد ماه سال 1395 سرمایه خود را حداقل به 3 هزار و 500 میلیار ریال افزایش دهند.
اقتصام**1108 **1561
تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۹
تهران - ایرنا - دبیر انجمن شركت های هواپیمایی می گوید، شركت های هوایی توانایی افزایش سرمایه خود را به 3 هزار و 500 میلیارد ریال ندارند و باید در میزان كفایت سرمایه شركت های هوایی تجدید نظر شود.