به گزارش روز دوشنبه ایرنا از سازمان پزشكی قانونی كشور، اطلاعات موجود در بانك اطلاعات هویت ژنتیك ایران شامل پروفایل مجرمان بر حسب اولویت جرایم و پروفایل های كشف شده از صحنه وقوع جرم است كه با تطبیق این دو مورد می توان مشخص كرد چه كسی در چه صحنه ای مرتكب جرم و جنایت شده است.
تشكیل بانك هویت ژنتیك ایران با هدف بكارگیری رویه علمی در كشف جرائم مصوب و ابلاغ شد.
این رویه علمی نقش بسزایی در كنترل و پیشگیری از جرائم را ایفا می كند كه به موجب قانون برنامه پنجم توسعه مسئولیت راه اندازی آن توسط قوه قضائیه بر عهده سازمان پزشكی قانونی كشور نهاده شد.
بر اساس این گزارش با ابلاغ دستوالعمل تشكیل هیات مدیره بانك اطلاعات هویت ژنتیك ایران توسط رئیس قوه قضائیه، این بانك تشكیل و در ابتدای كار، مقرر شد تا اطلاعات ژنتیكی 10 هزار مجرم در این بانك درج شود.
ضمن اینكه جلسه ای نیز در پزشكی قانونی تشكیل شد كه در این جلسه مراحل فرآیند نمونه گیری از مجرمان جهت ورود به بانك برای مدیران استانی پزشكی قانونی تشریح شد و جزئیات آن مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت؛ همچنین در مورد اهمیت روش احراز هویت از افراد مشمول نمونه گیری و خطراتی كه می تواند آنان را تهدید كند، مطالبی مطرح شد.
به گزارش ایرنا ، طرح مطالعاتی این بانك ژنتیك، نمونه گیری آزمایشی از شماری از مجرمان و نیز اولویت بندی استان ها جهت راه اندازی بانك یاد شده انجام شده است.
اجتمام **2181**1776
تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۵
تهران- ایرنا - پروژه بانك اطلاعات هویت ژنتیك ایران با نمونه گیری از مجرمان استان های اصفهان، البرز، تهران، خراسان رضوی، خوزستان و فارس به طور رسمی آغاز شد.