به گزارش روز چهارشنبه ايرنا از روابط عمومي ارتش جمهوري اسلامي ايران، امير سرتيپ دوم حسين وليوند زماني، فرمانده دانشگاه فرماندهي و ستاد ارتش افزود: جنگ تركيبي، شيوه جديدي از جنگاوري و تاكتيك است كه از اوايل هزاره سوم ميلادي در متون نظامي پيشرفته وارد شده و ما امروز در دافوس ارتش به دنبال بازآفريني مفاهيمي از اين نگاه هستيم تا در مسير پيشبينيهاي دفاعي و بازدارندگي جمهوري اسلامي ايران، به نحو مطلوب از آنها استفاده نماييم.
سرتيپ دوم وليوند در ارتباط با محورهاي همايش جنگ تركيبي گفت: علل و ماهيت جنگ تركيبي، اصول و مباني اين جنگها و كاربرد يگان هاي رزمي در جنگ هاي تركيبي سه محور عمده اين همايش است.
وي در ادامه با اشاره به دريافت بيش از 270 مقاله توسط دبيرخانه اين همايش گفت: در كميته داوري همايش كه با حضور20 نفر از استادان خبره دافوس ارتش و تعدادي از دانشگاه ها و مراكز مطالعاتي نيروهاي مسلح تشكيل شد، طي سه مرحله ارزيابي شامل؛ روششناسي، تخصصي و محتوايي، تعداد 20 مقاله منتخب جهت ارائه در نشستهاي تخصصي همايش مشخص شد.
وليوند افزود: اين همايش روز دوشنبه، يازدهم مردادماه جاري با حضور جمعي از فرماندهان و با سخنراني امير سرتيپ عبدالرحيم موسوي، جانشين ستاد كل نيروهاي مسلح برگزار خواهد شد.
وي خاطر نشان كرد: برگزاري نمايشگاه هاي تخصصي كتاب و تجهيزات مربوط به جنگ هاي تركيبي در حاشيه همايش و در محل دانشگاه فرماندهي و ستاد ارتش برپا خواهد شد.
اجتمام**1996**1569
تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۲
تهران - ايرنا - نخستين همايش «جنگ تركيبي، مفاهيم، رويكردها و الزامات»؛ باحضور امير سرتيپ عبدالرحيم موسوي، جانشين ستاد كل نيروهاي مسلح، مردادماه جاري در دانشگاه فرماندهي و ستاد ارتش برگزار خواهد شد.