محمود نادری روز چهارشنبه درگفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : بیشتر این واحدها در قالب ویلاهای اجاره ای در مناطق گردشگری بویژه غرب استان فعالیت دارند و از طریق تابلو به دستان مسافر جلب می كنند.
وی ادامه داد : فعالیت بدون ضوابط واحدهای اقامتی غیرمجاز و پذیرش مسافران بدون داشتن شرایط قانونی ، باعث شده تا اقبال مسافران در این واحدها نیز بیشتر از واحدهای اقامتی مجاز باشد.
این هتلدار مازندرانی گفت : تداوم فعالیت واحدهای اقامتی غیرمجاز در استان می تواند آینده صنعت هتلداری این منطقه از كشور را با مشكل مواجه كند.
نادری خالی بودن ظرفیت 50 درصدی واحدهای اقامتی مجاز استان را ناشی از وجود این ویلاها و خانه های مسافر غیرمجاز دانست و افزود : طرح ساماندهی این واحدها در قالب خانه مسافر نیز در مازندران به دلیل تعدد واحدها به نتیجه نرسیده است.
به گفته وی ، تاكنون در اجرای طرح ساماندهی این واحدها از 80 هزار واحد اقامتی غیرمجاز حدود دو هزار واحد ساماندهی شد كه این واحدها نیز هنوز مجوز قانونی دریافت نكرده اند.
نایب رئیس جامعه هتلداران مازندران خواستار واگذاری ساماندهی این واحدها به اتحادیه هتلداران شد و گفت كه این اتحادیه قادر است متناسب با نیاز شهرستانی مجوز فعالیت برای آنها صادر كند.
در مازندران 400 واحد اقامتی مجاز شامل هتل و متل با 10 هزار تخت وجود دارد. ظرفیت این واحدها 30 هزار نفرشب است .
بر اساس اعلام اداره كل میراث فرهنگی مازندران ، ظرفیت واحدهای اقامتی غیررسمی استان هم حدود 750 هزار نفرشب است.
براساس آماررسمی مازندران سالانه پذیرای حدود 30 میلیون مسافر داخلی و 100 تا 200 هزار مسافر خارجی است.
6982/1654
تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۵۴
ساری-ایرنا- نائب رئیس جامعه هتلداران مازندران گفت كه دراین استان حدود 80 هزار واحد اقامتی غیرمجاز فعالیت دارد.