به گزارش ايرنا حجت الاسلام امين رصاف، عصر چهارشنبه در نشست هم انديشي با اصحاب رسانه استان فارس در شيراز بيان كرد: همه مسئولان در نظام مقدس جمهوري اسلامي بايد بپذيرند كه مردم بر آنها نظارت دارند و آنها را امر به معروف و نهي از منكر مي كنند زيرا در غير اين صورت بايد مسئوليت را رها كنند.
وي افزود: اگر فضايي ايجاد شود كه هرفرد و كارمند بتواند به راحتي مشكلات را با مديران بيان و تذكر دهد و از كسي نترسد جامعه ما عاري از مشكلات، فسادها و منكرات مي شود و وجود ترس در كارمندان يك مجموعه و عدم بيان مسائل با مدير، بدترين نوع جامعه اسلامي است.
رصاف با بيان اينكه امر به معروف و نهي از منكر كردن به مسئولان موجب شفاف عمل كردن آنها مي شود، اظهارداشت: امرو به معروف و نهي از منكر از مسئولان بايد به عنوان يك مطالبه مردمي از سوي رسانه ها دنبال شود و اين مهم به عنوان يك فرهنگ در جامعه ما نهادينه شود.
وي با بيان اينكه متاسفانه برخي از مديران و مسئولان خود را طلبكار نظام اسلامي مي دانند، گفت: وجود مسائلي از جمله دريافت حقوق هاي نجومي توسط برخي مديران به دليل اين است كه اين افراد خود را از معرض مردم دور كرده اند و اگر مردم در مورد اين افراد امر به معروف و نهي از منكر كرده بودند چنين موضوعي رخ نمي داد.
او ادامه داد: وجود و فعال بودن گفتمان امر به معروف و نهي از منكر در جامعه ضامن اجراي ساير فرايض الهي است،اما در همه دوران ها برخي افراد سودجو مانع از احيا و گسترش فريضه الهي امر به معروف و نهي از منكر شدند زيرا اين افراد از جاري بودن اين گفتمان در جامعه متضرر مي شدند.
رصاف با اشاره به وظيفه رسانه ها در احياي اين دو فريضه الهي بيان داشت: امر به معروف و نهي از منكر، امر و نهي و نه خواهش و تمناست به اين معنا كه ما با هدف نجات دادن افراد آنها را از انجام برخي كارها آگاه و نهي و يا امر مي كنيم.
وي افزود: همچنين امر به معروف و نهي از منكر دو فريضه واجب در جامعه است و مستحب و مباح نيست و به همين سبب رسانه ها بايد براي فرهنگ سازي در اين زمينه تلاش كنند.
** رسانه ها ابزاري مقتدر براي همگاني كردن امر به معروف و نهي از منكر
دبير ستاد احياي امر به معروف و نهي از منكر استان فارس هم در اين نشست گفت: رسانه ها ابزارهاي موثر و قدرتمندي براي همگاني و جاري و ساري گردن گفتمان امر وبه معروف و نهي از منكر در جامعه هستند و بايد فعالان اين بخش از اين ظرفيت به نحو مطلوب استفاده كنند.
سليمان مهدوي بيان كرد: اگر مردم بدانند كه حضور آنها درجامعه بسيار موثر و تعيين كننده است به صورت خودجوش مسئوليت پذيري اجتماعي و نظارت عمومي را كه به نوعي امربه معروف و نهي از منكر است اجرا مي كنند.
وي اظهار داشت: امروز مشكل ما در بحث جاري و ساري كردن گفتمان امر به معروف و نهي از منكر در جامعه در تعريف اين دو فريضه الهي است.
مهدوي اضافه كرد: در اجراي امر به معروف و نهي از منكر به دنبال سرزنش كردن افزاد نيستيم بلكه مي خواهيم برخي از افراد را نجات دهيم لذا با چنين تفكري راه و روش اجرا براي آمران مشخص مي شود.
وي ادامه داد: انتظار ما از رسانه ها پيشگيري از توسعه منكر در جامعه است.
سيد نقي سهرابي مدير كل صدا و سيماي فارس هم گفت: براي تبليغ و ترويج امر به معروف و نهي از منكر در جامعه هر فرد خود بايد عامل به اين دو فريضه الهي باشد تا كار او تاثيرگذار باشد.
3002 /6118
تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۱:۲۲
شيراز- ايرنا- رئيس نهاد نمايندگي ولي فقيه در فارس گفت: مسئولان و علما بايد در فريضه واجب امر به معروف و نهي از منكر در جامعه پيشگام باشند به گونه اي كه هم خودشان امر به معروف و نهي از منكر انجام دهند و هم توسط ديگران امر به معروف و نهي از منكر شوند.