به گزارش روز دوشنبه خبرنگار حوزه دفاعی ایرنا ، در این همایش یكروزه حاضران و شركت كنندگان به بررسی زمینه های شكل گیری جنگ تركیبی در منطقه غرب آسیا، نقش فرماندهی و كنترل در مقابله با جنگ تركیبی ، اصول و مبانی جنگ های تركیبی، فناوری های نرم ، مولفه برتر در جنگ تركیبی و نقش عملیات روانی در جنگ های تركیبی پرداختند.
همچنین آماد و پشتیبانی در جنگ های تركیبی ، الزامات و قابلیت های نیروی انسانی در جنگ تركیبی، تدوین راهبردهای خرد و كلان جنگ احتمالی آینده با تاكید بر اجرای جنگ تركیبی (هیبریدی) ، مفاهیم عملیات مشترك درمقابله با جنگ های تركیبی و عوامل موثر و موجود در غرب آسیا در بروز جنگ تركیبی از سوی شركت كنندگان به بحث و تبادل نظر گذاشته شد.
در ادامه این همایش یكروزه شركت كنندگان به بحث و تبادل نظر در خصوص جنگ هیبریدی از دیدگاه نظریه ی پیچیدگی و آشوب، چیستی جنگ تركیبی ، اشتباهی، تكراری در مباحث نظامی ، چیستی، چرایی و سیر تحولات تاریخی جنگ تركیبی و ماهیت صحنه جنگ تركیبی و آینده احتمالی علیه جمهوری اسلامی ایران در افق 1404 پرداختند.
در این همایش امیر سرتیپ سید عبدالرحیم موسوی جانشین ستاد كل نیروهای مسلح ، امیر دریادار حبیب الله سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش، امیر سرتیپ احمدرضا پوردستان فرمانده نیروی زمینی ارتش، امیر سرتیپ خلبان عزیز نصیر زاده معاون هماهنگ كننده نیروی هوایی ارتش و شماری از صاحب نظران حوزه دفاعی حضور داشتند.
در حاشیه این همایش از كتاب های روش مقابله با گروه های مسلح غیر دولتی (تارشگری- تكویری) ، جنگ تركیبی ، جنگ های تركیبی( مروری بر ادبیات) و جنگ هیبریدی روسیه (تجربه اوكراین برای كشورهای حوزه بالتیك) رونمایی شد.
اجتمام**7029**1933**1569
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۲
تهران-ایرنا- نخستین همایش جنگ تركیبی ، مفاهیم، رویكردها و الزامات صبح امروز(دوشنبه) با حضور فرماندهان و مسئولان عالی رتبه نظامی، صاحب نظران حوزه دفاعی و دانشجویان فرماندهی و ستاد در دانشگاه دافوس آجا برگزار شد.