حميد رضا عسگري مورودي روز دوشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: استقرار شهر كرج در حصار چهار زندان، مولّد آسيب هاي فراواني است كه با عزمي جدي و متعاقب طرح موضوع به صورت ويژه در شوراي برنامه ريزي استان البرز پيگيري و به نتيجه بخشي خروج تعدادي از زندانيان منجر شد.
وي ادامه داد: درمان و مقابله با آسيب هاي اجتماعي بدون مشاركت آگاهانه مردم و صرفاً با تكيه بر ساختارهاي دولتي امكان پذير نيست.
عسگري مورودي گفت: با ايجاد زمينه عملي مشاركت مردم در مديريت و ايفاي نقش در حوزه مسائل نظارتي، در ارزيابي بيش از 200 دستگاه اجرايي و برخي موسسات خدمات رسان و غيردولتي استان در سال جاري و در چارچوب برنامه هاي ابلاغي ستاد صيانت از حقوق شهروندي، براي اولين بار از ظرفيت سمن هاي استاني بهره گيري شد كه دستاوردهاي فراواني را به همراه داشته است.
مديركل امور اجتماعي استانداري البرز گفت: پيگيري و مقابله با آسيب هاي اجتماعي در البرز با مداخله مردمي و مشاركت پر شور اجتماعي ظرف سه سال گذشته شتاب چشمگيري داشته است.
وي خاطرنشان كرد: روند نقش آفريني مردم در حوزه هاي اجتماعي و فرهنگي مثبت بوده، اما تا رسيدن به ايده آل ها فاصله جدي وجود دارد.
عسگري مورودي ، با برشمردن موانع مشاركت مدني ، تصدي گري دولت به جاي حمايت اجتماعي را يكي از آفات مهم در مسير فعاليت هاي مدني توصيف كرد و يادآور شد: پيش نياز خلق حماسه هاي اقتصادي و سياسي به عنوان راهبردهاي اقتدار و تثبيت نظام، مشاركت عميق و باورمندانه اجتماعي است.
مديركل اجتماعي فرهنگي استانداري البرز با انتقاد شديد از ناديده گرفتن واقعيت هاي اين استان در برنامه ريزي هاي كلان كشوري و سنگيني پيوسته مسائل پايتخت بر اقليم البرز، گفت: برخلاف وسعت محدود جغرافيايي البرز، دامنه اجتماعي فرهنگي اين استان بي كرانه و نامحدود است كه اين مولفه در مدار توجه قرار نمي گيرد.
وي اضافه كرد: گاهي حتي شاهد تحميل جبري مسائل سنگين كشوري مانند بارترافيكي،وجود زندانيان غيربومي و ديگر موضوعات آسيب زا بر گُرده البرز هستيم كه اين مسئله صرفنظر از عوارض و پيامدهاي آن، نشانگر توان مديريتي بالا به ويژه در بخش هاي انتظامي با وجود امكانات محدود است.
عسگري مورودي خاطرنشان كرد؛ اين كه گاهي برخي ضرورت هاي كلان ملي موجب تضييع حقوق منطقه اي و محلي مي شود، در ذات خود خدشه هويتي و اجتماعي را به دنبال دارد كه مصاديق روشن آن يك طرفه كردن محور شمال و ناديده گرفتن مشكلات هزاران سكنه اين منطقه، انتقال آب البرز به پايتخت عليرغم نياز استاني است .
مديركل اجتماعي فرهنگي استانداري البرز ساماندهي متكديان و مقابله با پديده تكدي گري در كلانشهر كرج را محصول تلاش هماهنگ دستگاه هاي مسئول و عزم اجتماعي و مشاركت عيني مردم برشمرد و تاكيد كرد: پاك سازي ميادين و معابر سطح شهر از وجود متكديان خارجي كه طي سه ماه گذشته صورت گرفته است، تنها متكي به عزم قضايي و انتظامي نبوده و ظرف دو سال گذشته بسترهاي فرهنگي و اجتماعي مقابله با اين پديده مذموم با استفاده از ظرفيت هاي موثر رسانه اي و آموزشي با هدف ارتقاء سطح آگاهي ها و فرهنگ سازي موضوعي، به تدريج فراهم شده است.
8029/ 6155
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۲
كرج -ايرنا- مديركل امور اجتماعي استانداري البرز از جابجايي و خروج 12 هزار زنداني از اين استان طي 2 سال اخير خبرداد.