موسی جاودان سه شنبه درگفت وگوبا خبرنگارایرنا اظهارداشت: براساس پژوهش های صورت گرفته درسه سال اخیرهیچ گونه افزایشی درتعداد دانشجویان ومراكز آموزش عالی هرمزگان رخ نداده است.
وی ادامه داد: برخی مراكز آموزش عالی و برخی رشته ها به دلیل كاهش دانشجویان رو به اضمحلال نیزهستند به عنوان مثال رشته هایی وجود دارد كه تنها یك ثبت نام كننده دارند.
نماینده وزارت علوم تحقیقات و فن آوری درهرمزگان اضافه كرد: علاوه بركاهش رشد جمعیت ناتوانی دانشگاه ها درارائه آموزش های مهارتی برای بازار كسب و كار و پرورش آنان با انبوهی از محفوظ ها را نیز باید در نظر داشت.
وی اشاره كرد: به عنوان مثال دانشگاهی در یكی ازنقاط محروم هرمزگان رشته مورد نیاز جامعه را برقرار كرده ولی دانشجو تنها به صورت نظری با دروس علمی و تجربی آشنا می شود.
جاودان یادآور شد : مهارت چنین دانش آموخته ای كه عمر وسرمایه مادی خود را برای دریافت این آموزش ها هزینه كرده حتی به اندازه كارگرساختمانی با دو سال تجربه كاری نیست.
عضو هیات علمی دانشگاه جامع هرمزگان با بیان اینكه نگرش دانشجویان نیز در این زمینه حائزاهمیت است، اظهارداشت: اغلب دانشجویان دانشگاه های دولتی با این نگاه آموزش عالی می شوند كه دانشگاه برای آنان شغل ایجاد می كند.
به گفته نماینده وزارت علوم در هرمزگان ، دانشجویان سایر دانشگاه ها نیز تصور می كنند پس از دریافت مدرك مشغول به كار می شوند ولی هنگامی كه با واقعیت های پیرامونی خود و جامعه بیشتر آشنا می گردند انگیزه شان برای تحصیل به شدت كاهش یافته و از 95 به پنج درصد می رسد.
جاودان بیان كرد: هرچند وضعیت دانشگاه جامع هرمزگان درشاخص استاد به دانشجومناسب است ولی وجود افزون برشش هزارمدرس برای 96 هزار و 191 دانشجوی مشغول به تحصیل در هرمزگان نشانه ضعف استان در شاخص یاد شده است.
وی اشاره كرد:همه مقاطع تحصیل های تكمیلی دردانشگاه های هرمزگان ارائه می شود ولی آمار دقیق دانشجویان درمقاطع مختلف پس ازتكمیل بررسی های كارشناسانی كه خرداد سال جاری آغاز شده اعلام می شود.
3219 /6048
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۱
بندرعباس - ایرنا - نماینده وزارت علوم ، تحقیقات و فن آوری در هرمزگان گفت: 96 هزار و 191 دانشجو در 76 مركز آموزش عالی استان مشغول به تحصیل هستند.