به گزارش ایرنا، علی اصغر كاراندیش سه شنبه شب در نشست با مسئولان انجمن های فرهنگی و هنری و هنرمندان كهگیلویه وبویراحمد افزود: پارسال از اعتبار 56 هزار میلیارد ریالی حوزه فرهنگ كشور فقط هفت هزار و 700 میلیارد ریال مربوط به وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی بود و 48 هزار میلیارد ریال نیز بین دیگر نهادهای فرهنگی توزیع شد.
وی گفت: اعتبار مصوب سال گذشته معاونت سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یك هزار و 60 میلیارد ریال بود درحالی كه این میزان امسال به یك هزار و 500 میلیارد ریال افزایش یافته است.
كارندایش تصریح كرد: اعتبارات مصوب امسال معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با افزایش دو برابری به 640 میلیارد ریال رسید كه پیش بینی می شود حدود 600 میلیارد ریال آن جذب شود.
وی بیان كرد: اعتبار مصوب معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال گذشته 320 میلیارد ریال بود كه از این میزان 300 میلیارد ریال جذب شد.
كاراندیش ابراز داشت: اعتبار دو میلیارد ریالی برای انجمن های فرهنگی و هنری كهگیلویه و بویراحمد اختصاص یافته كه باید علاوه بر امور جاری برای مقوله های آموزش، استعدادیابی و برگزاری جشنواره های استانی و یا ملی هزینه شود.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به شرایط خاص اعتباری كشور، افزود: با وجود پیگیری های لازم برای تصویب و جذب اعتبارات حوزه فرهنگ و هنر از سوی مسئولان این وزارتخانه اما به دلیل كمبود منابع مالی به طور كامل جذب نمی شود.
كاراندیش گفت: تقویت انجمن های فرهنگی و هنری، ارائه آموزش های لازم به نخبه های فرهنگی و هنری كشور و كمك به شكوفایی استعدادهای آنان از برنامه های مهم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.
وی بیان كرد: كهگیلویه و بویراحمد زمینه مستعدی برای توسعه مسائل فرهنگی و هنری دارد و اصحاب فرهنگ و هنر این استان نیز می توانند تا حد قابل ملاحظه ای در كشور مطرح شوند.
كاراندیش اظهار كرد: با وجود تمامی مشكلات، كمبودها و محدودیت ها آثار ارزشمندی از هنرمندان كهگیلویه و بویراحمد در زمینه های مختلف به جا مانده و به همین دلیل نیز باید توجه ویژه ای به هنرمندان و مسائل فرهنگی و هنری این استان شود.
وی عنوان كرد: مسائل و مشكلات هنرمندان و انجمن های فرهنگی و هنری كهگیلویه و بویراحمد به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مسئولان مربوطه انعكاس داده شده و نتایج بررسی ها و پیگیری آنها نیز به این استان اعلام می شود.
كاراندیش ابراز داشت: از توان مردمی، بخش غیردولتی و هنرمندان برای اداره كردن، درآمدزایی و فعال شدن هر چه بیشتر انجمن های فرهنگی و هنری كهگیلویه و بویراحمد استفاده مطلوبتری شود.
وی خواستار تشكیل اتاق فكر از سوی انجمن های فرهنگی و هنری كهگیلویه و بویراحمد برای مدیریت هر چه بهتر هزینه های محدود دولتی شد.
در این نشست مهمترین مسائل و مشكلات مطرح شده شامل ناكافی بودن زیرساخت های فرهنگی و هنری، كمبود اعتبارات، امكانات و فضای فیزیكی، بیمه نبودن و درآمد محدود هنرمندان، همكاری محدود دستگاه های مختلف اجرایی با انجمن های فرهنگی و هنری، چاپ نشدن آثار شعر، داستان و خوشنویسی هنرمندان به دلیل مشكلات مالی، لزوم برگزاری مستمر جشنواره های استانی و ملی، ارزیابی عملكرد انجمن های فرهنگی و هنری و تجلیل از برترین ها و برگزاری دوره ها و كارگاه های آموزشی تخصصی با حضور استادان مطرح كشوری بود.
7535/6162/ 1539
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۴
یاسوج - ایرنا - معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: فقط حدود یك هفتم بودجه فرهنگی كشور مربوط به این وزارتخانه است كه ناكافی بوده و نمی توان تمام نیازمندی ها را با آن رفع كرد.