اهواز – ايرنا – رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي خوزستان گفت: درصد قابل توجهي از مردم استان در بي سوادي مطلق هستند كه بايد به اين معضل توجه خاص داشت.

به گزارش ايرنا اميد حاجتي چهارشنبه در شوراي آموزش و پرورش در سرسراي استانداري خوزستان بدون ارائه آماري در اين زمينه بيان كرد: بي سوادي افراد جامعه تبعات فرهنگي و اجتماعي به همراه دارد.
وي در ادامه با اشاره به اهميت نوع عملكرد معلمان در مدرسه افزود: رنگ و چهره كلاس در مدرسه مهم نيست، نوع فعاليت و عملكرد معلمان مهم است و در آموزش و پرورش اصلي ترين خروجي كيفيت آموزش معلمان است.
رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي خوزستان گفت: يكي از شاخص هاي آموزش و پرورش توجه به مدارس دخترانه است و براي پوشش سواد آموزي كامل دختران در خوزستان نياز است كه به تمامي بخش هاي تحصيل دختران توجه و رسيدگي شود.
وي با اشاره به بحث پيش دبستاني نيز بيان كرد: اهميت دوره پيش دبستاني به ويژه در مناطق دو زبانه خوزستان در بي سوادي و كم سوادي دانش آموزان اهميت دارد.
حاجتي با بيان اينكه در برنامه ريزي آموزشي بايد جايي انرژي گذاشته شود كه اثرگذاري بيشتري داشته باشد، ادامه داد: دانش آموزان عشايري يك درصد جمعيت دانش آموزي خوزستان را تشكيل مي دهند و بهتر است انرژي و هزينه اي كه براي دانش آموزان عشايري صرف مي شود براي ساير بخش هاي آموزش و پرورش استفاده شود.
مديركل آموزش و پرورش خوزستان در واكنش به اين سخن رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي خوزستان بيان كرد: در رسيدگي و هزينه براي دانش آموزان عشايري نبايد بخش نگري داشت هر چند دانش آموزان عشاير يك درصد جمعيت دانش آموزي استان را تشكيل مي دهند اما بايد اين دانش آموزان را در كنار دانش آموزان مناطق محروم و دو زبانه قرار داد و به اين جمعيت بزرگ كمك كرد.
در حدود 650 هزار نفر در خوزستان بي سواد هستند.
7158/ 6037