به گزارش ایرنا، آمار منتشر شده كه بر اساس نظرسنجی صورت گرفته توسط دولت بدست آمده، نشان می دهد كه در سال گذشته میلادی 103 هزار و 260 مورد كودك آزاری به ثبت رسیده كه این موضوع نگرانی های فزاینده ای را پس از انتشار این آمار در سطح جامعه ژاپن ایجاد كرده است.
وزارت سلامت و رفاه اجتماعی ژاپن روز جمعه در گزارشی اعلام كرد كه بیشتر خشونت های صورت گرفته مربوط به آزار و اذیت هایی است كه كودكان توسط والدین در خانه دچار آن شده اند.
نتایج بدست آمده در این نظرسنجی به نقل از كارشناسان، نابرابری در درآمد خانوارها و انزوای خانواده ها از جوامع را یكی از دلایل اصلی روند رو به گسترش این پدیده در كشور معرفی كرده است.
اگرچه دولت ژاپن از سال 1990 برنامه مدونی را برای كاهش كودك آزاری در كشور آغاز كرده اما در طول 25 سال گذشته این روند همچنان سیر صعودی داشته است.
وزارت سلامت و رفاه اجتماعی ژاپن اعلام كرد كه نتایج بدست آمده از رشد 16 درصدی خشونت علیه كودكان نسبت به سال قبل (2014) حكایت دارد كه رقم خیره كننده ای است.
گزارش می افزاید، از مجموع كودكانی كه دچار این مشكل شده اند، 48 هزار و 693 مورد دچار آزار روانی، 28 هزار و 611 نفر دچار آزار فیزیكی، 24 هزار و 438 نفر مورد بی توجهی و یك هزار و 518 مورد دچار اذیت و آزار جنسی شده اند.
گزارش با ابراز تاسف از وضعیت موجود تاكید كرده كه افزایش آگاهی عمومی در مورد كودكآزاری و همكاری بیشتر آنان با مقام های اجرایی كشور، بیمارستانها و نهادهای ذیربط میتواند به كاهش این آمار كمك كند.
اگر چه این وزارتخانه در نظر دارد تا با افراد و مادرانی كه احتمال كودكآزاری در آنان بالاست جلسات مشاوره داشته باشند اما گزارش ها حاكیست كه ژاپن فقط 200 مركز مشاوره ویژه كودكان در سراسر كشور دارد كه این تعداد پاسخگوی متقاضیان نیست.
كارشناسان حوزه اجتماعی ژاپن معتقدند كه علت افزایش موارد كودك آزاری در یكی از پیشرفتهترین كشورهای دنیا، ناكارآمدی مراكز مشاورهای آن است.
وزارت سلامت و رفاه اجتماعی ژاپن همچنین مشخص شدن چنین آماری را به خاطر اعلام بیشتر موارد كودك آزاری از سوی مردم دانست و گفت این خود نشان دهنده آگاهی بیشتر مردم از این ناهنجاری است.
آساق**1597
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۶
پكن - ایرنا - وزارت سلامت و رفاه اجتماعی ژاپن اعلام كرد در سال گذشته میلادی (2015) بیش از 100 هزار مورد كودك آزاری در این كشور به ثبت رسیده كه نشان دهنده رشد 16 درصدی نسبت به یك سال قبل از آن است.