به گزارش خبرنگار ايرنا، سهراب حيدري روز پنجشنبه در جريان بازديد خبرنگاران از روند اجرائي برخي از اين پروژه ها افزود: در راستاي طرح تحول نظام سلامت و در سال اقتصاد مقاومتي، اقدام و عمل، پروژه هاي متعددي براي ارتقاي سطح كيفي خدمات درماني در مياندوآب اجرا مي شود كه اميد مي رود همه آنها تا پايان سال به بهره برداري برسد.
وي ادامه داد: يكي از اين پروژه ها فاز دوم بيمارستان فاطمه زهرا(س) است كه عمليات عمراني آن از چند سال گذشته راكد مانده بود.
حيدري اظهار كرد: با روي كار آمدن دولت يازدهم و با تخصيص اعتبارات لازم از محل منابع دانشگاه علوم پزشكي آذربايجان غربي، عمليات اين پروژه از سر گرفته شد.
وي با بيان اين كه پيش بيني مي شود اين پروژه تا دهه فجر امسال به بهره برداري برسد، گفت: هم اينك 9 اتاق عمل در دو بيمارستان مياندوآب وجود دارد كه با بهره برداري از فاز دوم بيمارستان فاطمه زهرا(س) تعداد اتاق هاي عمل به 17 اتاق افزايش خواهد يافت.
حيدري افزود: پروژه ديگري كه در حال اجراست، كلينيك تخصصي بيمارستان فاطمه زهرا(س) است كه تحولي عظيم در حوزه سلامت اين شهرستان ايجاد خواهد كرد.
وي اضافه كرد: با بهره برداري از اين پروژه، تمام رشته هاي تخصصي پزشكي در اين محل تجميع مي شود تا ضمن بهبود خدمات ارائه شده، زمينه رضايت مندي مردم و بيماران نيز جلب شود.
مدير شبكه بهداشت و در مان مياندوآب بيان كرد: اين كلينيك در فضائي به مساحت 1800 متر مربع و با برآورد اعتباري بيش از 35 ميليارد و 220 ميليون ريال احداث مي شود و انتظار مي رود در دهه فجر امسال به بهره برداري برسد.
وي همچنين افزود : براي اولين بار در جنوب آذربايجان غربي كلنيك ويژه تشخيص بيماران سرطاني در مياندوآب احداث مي شود.
حيدري گفت: با بهره برداري از اين پروژه، بيماراني كه از سرطان رنج مي برند و يا براي درمان به شهرهاي ديگر مراجعه مي كنند، از خدمات درماني مطلوبي برخوردار خواهند شد.
حيدري اظهار كرد: همچنين احداث و تكميل بخش icu بيمارستان عباسي مياندوآب از ديگر پروژه هاي در دست اجرا مي باشد كه توسط خيرين احداث شده است.
وي اضافه كرد: با كمك هاي شاياني كه از سوي خيرين صورت گرفته، احداث اين بخش در مدت زمان كمتر از يك سال به اتمام رسيده و همزمان با هفته دولت به بهره برداري مي رسد.
وي افزود: درمانگاه شبانه روزي شهر باروق هم با برخورداري از پيشرفت فيزيكي صد در صدي و تعبيه تجهيزات لازم در هفته دولت به بهره برداري مي رسد.
حيدري با بيان اين كه در مجموع بالاي 250 ميليارد ريال براي بخش عمراني اين پروژه ها هزينه شده است، گفت: شهرستان مياندوآب به عنوان بلوك درماني جنوب آذربايجان غربي به شمار مي رود به طوري كه بسياري از بيماران شهرهاي جنوب استان براي درمان به مياندوآب مراجعه مي كنند.
به گزارش ايرنا، در شهرستان مياندوآب دو بيمارستان به نام هاي شهيد عباسي و فاطمه زهرا(س) فعال است كه به ترتيب داراي 120 و 150 تختخواب بوده و به بيماران اين شهرستان و ديگر شهرهاي جنوبي آذربايجان غربي خدمات درماني ارائه مي دهند.
شهرستان مياندوآب با بيش از 260 هزار نفر جمعيت در جنوب آذربايجان غربي قرار دارد و سومين شهر پر جمعيت استان است.
1905
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۲
اروميه- ايرنا- مدير شبكه بهداشت و درمان شهرستان مياندوآب گفت: پنج پروژه عمراني در حوزه سلامت و بهداشت اين شهرستان در دست اجراست.