به گزارش خبرگزاري فرانسه از پكن، اين ماهواره كه ساعت 1 و 40 دقيقه امروز به وقت محلي از مركز پرتاب ماهواره 'ژيوكوان' در صحراي 'گوبي' در نزديكي مغولستان و با استفاده از موشك چيني 'لانگ مارچ' به فضا پرتاب شد قرار است آزمايش هاي جامعي را در مورد ارتباط كوانتومي در سطح جهان انجام دهد.
براساس اين گزارش، ميسيوس 631 كيلويي كه به اسم يكي از فيلسوفان مشهور چين متوفي به سال 500 پيش از ميلاد به نام 'ميسيوس' نامگذاري و به فضا پرتاب شده با موفقيت در مدار 500 كيلومتري كره زمين قرار گرفته است. اين ماهواره قرار است در نخستين ماموريت خود به مدت دو سال يك كانال ارتباطي ضدهك بين چين و اروپا ايجاد كند.
اين ماهواره كه كار ساخت آن از سال 2008 در موسسه فيزيك شانگهاي وابسته به آكادمي علوم چين آغاز شد، در چارچوب برنامه كوانتومي چين تهيه و به فضا پرتاب شد تا بتواند زمينه ساز ايجاد شبكه جهاني ارتباطات كوانتومي چين از سال 2030 باشد.
چين با پرتاب اين ماهواره كوانتومي به فضا، در صدر كشورهاي صاحب فناوري قوي ارتباطات كوانتومي جهان از جمله، آمريكا، استراليا، سنگاپور، آلمان، انگليس، كانادا و ايتاليا قرار گرفت.
آساق**1378**1517
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۵۰
تهران - ايرنا - چين روز سه شنبه ماهواره 'ميسيوس' را به عنوان نخستين ماهواره كوانتومي جهان براي مبارزه با هك به جو زمين فرستاد.