به گزارش روز پنجشنبه روابط عمومی اداره كل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی، عارف وهاب زاده در همایش آشنایی با سوء مصرف مواد نیروزا و داروهای لاغری ویژه مدیران زن باشگاهها در تبریز افزود: عدم آگاهی بانوان در مورد مواد استفاده شده در داروهای لاغری و بسیاری از لوازم آرایشی همچون شفاف كننده پوست باعث بالا رفتن اعتیاد در بین بانوان شده است.
وی اظهار كرد: پیشگیری از اعتیاد بهترین راه برای دور ماندن از مواد مخدر است كه با برنامه ریزی های صحیح و برگزاری دورههای آموزشی باید افراد را نسبت به راههای دوری جوانان از اعتیاد، آموزش دهیم.
وهاب زاده با اشاره به اینكه همسایگی ایران با افغانستان و پاكستان باعث به وجود آمدن مشكلات بسیار زیاد برای افراد جامعه ما شده است، یادآور شد: با برنامه ریزیهای مختلف باید از اعتیاد در كشور پیشگیری كنیم كه برگزاری همایش های آگاهی دهی یكی از راهكارهای مناسب است.
وی گفت: خوشبختانه در چند سال اخیر اقدامات خوبی در زمینه پیشگیری انجام شده كه امیدواریم مردم ما نیز با توجه به خطرات این مواد با آگاهی و كسب اطلاعات كافی از این مواد دوری كنند.
وهاب زاده، دلایلی همچون كسب لذت، كنجكاوی، مشكلات روحی و روانی و بسیاری از مشكلات دیگر را از عوامل سوق یافتن جوانان به سمت مواد مخدر دانست و ابراز امیدواری كرد با افزایش سطح آگاهی در بین مردم و جوانان مشكل اعتیاد در كشور حل شود.
به گفته وی، در چند سال اخیر اعتیاد بین بانوان رشد بالایی داشته و مصرف مواد مخدر در بین این قشر به دو برابر افزایش پیدا كرده است كه عوامل بسیاری در این مورد نقش دارد.
وهاب زاده اضافه كرد: یكی از راههای پیشگیری از اعتیاد، راهاندازی NGOهای فعال در حوزه پیشگیری است.
به گزارش ایرنا، معاون ورزش بانوان مدیركل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی نیز در این همایش با تاكید بر اینكه سطح آگاهی مدیران باشگاهها باید بالاتر برود، گفت: باید تلاش كنیم سطح آگاهی مدیران باشگاهها را بالا ببریم تا ورزشكاران با آرامش ورزش كنند و به اهداف خود بدون نیاز به هیچ دارویی دست پیدا كنند.
لیلا جاویدان، هدف از برگزاری این همایش را افزایش سطح آگاهی و اطلاعات مربیان و مدیران باشگاهها دانست تا اطلاعات كافی را در اختیار ورزشكاران قرار دهند.
وی افزود: باشگاهها در كنار كسب و كار، به عنوان پایگاه فرهنگی هم محسوب می شوند و این اهمیت این مراكز را بالاتر می برد و باید با دقت و آگاهی بیشتری به این مراكز توجه شود.
جاویدان ادامه داد: طی چند سال اخیر داروهای لاغری و كاهش وزن در بین بانوان طرفداران بسیاری پیدا كرده كه این داروها با اثرات بسیار بد به نوعی اعتیادآور هستند كه فرد با مصرف این دارو دچار اعتیاد می شود.
3038/6183
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۲
تبریز - ایرنا - مدیركل فرهنگی و پیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به محدود بودن سطح آگاهی زنان از داروهای لاغری و لوازم آرایشی گفت: این مهم یكی از دلایل افزایش اعتیاد بین بانوان است و باید آگاهی آنان از طریق فرهنگ سازی رسانه ای افزایش یابد.