يه گزارش ايرنا، محمدرضا خباز روز شنبه در نشست خبري با خبرنگاران در سالن مديريت بحران استانداري افزود: دولت يازدهم توانست با گذر از سخت ترين شرايط، نرخ تورم را از 44 درصد سال 92 به حدود 10 درصد و حتي كمتر كاهش دهد.
وي با بيان اين كه دولت در شرايطي كشور را تحويل گرفت كه شرايط سخت به همراه ركود تورمي حاكم شده بود، اظهار كرد: شرايط بهگونهاي شده بود كه فروش نفت در كشور ما به كمتر از 800 هزار بشكه در روز رسيد و در مقابل نيز پول نفت فروخته شده به ايران برگشت داده نمي شد و فقط اجازه ميداند برخي كالاها وارد كشور شود.
خباز با تشريح شرايط اقتصادي كشور در زمان روي كار آمدن دولت يازدهم، تصريح كرد: با تلاش دولت، رشد اقتصادي كشور در زمان حاضر به حدود پنج درصد رسيده و پيش بيني مي شود در سال جاري اين رقم افزايش يابد.
استاندار سمنان موفقيت دولت تدبير و اميد در سياست خارجي و فرجام برجام را هم يادآور شد و گفت: اگر بخواهيم واقع بينانه قضاوت كنيم بايد پذيرفت كه برجام و توافق هسته اي توانست كشور را از يك جنگ حتمي و مسير بحراني و خطرناك نجات دهد.
خباز تصريح كرد : دولت تدبير و اميد در ديپلماسي خارجي با استدلال لازم كشور را از جنگ حتمي نجات داد، چرا كه جنگ استعدادهاي كشور را از بين مي برد.
استاندار سمنان رسيدگي به مسائل خارجي و بين المللي در كنار مسائل داخلي را يكي از هنرها و اقدامات دولت دانست و تصريح كرد : دولت يازدهم در ابتداي كار خود به اين نتيجه رسيده بود كه وجود 6 قطعنامه عليه ايران و تحريم هاي ظالمانه، رسيدن به هدف را كند و مشكل مي كند و به همين جهت توانستند پس از 22 ماه تلاش شبانه روزي به همراه تيم مذاكره كننده هسته اي و با حمايت هاي داهيانه رهبري انقلاب و ايستادگي مردم، زمينه را براي رسيدن به برنامه ها و اهداف پيش بيني شده فراهم كنند.
وي به وجود آمدن اعتماد در فعالان اقتصادي و سرمايه گذاران داخلي و خارجي را به عنوان يكي از آثار و بركات برجام در كنار آثار ديگر آن اعلام كرد و گفت: پس از توافق هسته اي اعتماد در سرمايه گذاران داخلي و خارجي افزايش يافته و هم اكنون تيم هاي اقتصادي و سرمايه گذاران خارجي زيادي در نوبت انتظار براي سفر به ايران و سرمايه گذاري در كشور ما هستند.
نماينده عالي دولت در استان سمنان آخرين نتايج و آثار برجام را به وجود آمدن ثبات اقتصادي در كشور برشمرد و گفت: قبل از برجام و در سال هاي قبل از آن، كشور آن چنان از بي ثباتي اقتصادي رنج مي برد كه هر ساعت شاهد يك قيمت بوديم.
خباز در ادامه با اشاره به انعقاد 67 تفاهم نامه در نخستين همايش بزرگ سرمايهگذاري استان سمنان در اسفندماه سال گذشته اظهار داشت: با اجراي اين تفاهمنامهها بيش از 27 هزار ميليارد ريال سرمايهگذاري جديد در استان سمنان صورت ميگيرد.
استاندار سمنان با بيان اين كه پيش از سفر هيات دولت به استان سمنان نيز 14 تفاهمنامه همكاري براي توسعه سرمايهگذاري در اين استان منعقدشده است، خاطرنشان كرد: مجموع ارزش اين تعداد تفاهمنامهها نيز بيش از 13 هزار ميليارد ريال بوده است.
خباز با اشاره به اين كه در مجموع 81 تفاهمنامه به ارزش 40 هزار ميليارد ريال با سرمايهگذاران بخش خصوصي براي سرمايهگذاري در استان سمنان منعقدشده است، اضافه كرد: اين ميزان سرمايهگذاري زمينه ايجاد اشتغال و توسعه استان سمنان را فراهم
كرده است.
استاندار سمنان در ادامه از افتتاح 432 طرح در حوزه هاي مختلف عمراني، كشاورزي، صنعت و معدن، آموزشي و خدماتي، با هشت هزار و 680 ميليارد ريال اعتبار در هفته دولت امسال در استان خبر داد و گفت: ٣٩١ طرح با اعتبارات دولتي و بودجه عمومي و بقيه طرح ها با تسهيلات بانكي و كمك بخش خصوصي تكميل شده است.
خباز از سفر معاون اول رئيسجمهور و وزير صنعت، معدن و تجارت و وزير نيرو به اين استان در هفته دولت براي افتتاح برخي از پروژه هاي عمراني خبر داد و گفت: كارخانه آرياترانسفور با سرمايهگذاري بخش خصوصي، كارخانه فولاد دامغان و دارو سازي گرمسار از طرح هاي بزرگي هستند كه با حضور اين مقامات به استان افتتاح مي شوند.
وي با اشاره زمان سفر معاون اول رييس جمهور به استان سمنان، گفت: با برنامه ريزي انجام شده قرار است اين سفر روز پنجم شهريور انجام شود.
استاندار سمنان همچنين گفت: بودجه عمراني امسال استان سمنان با 45 درصد افزايش يافته است كه بالاترين افزايش بودجه استان هاي كشور را دارد.
استان سمنان بيش از 700 هزار نفر جمعيت دارد.
7470/6026/
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۸:۲۱
سمنان-ايرنا- استاندار سمنان با تاكيد بر اطلاع رساني دستاوردها و خدمات دولت به جامعه در هفته دولت امسال،گفت:كاهش تورم و افزايش رشد اقتصادي كشور يكي از شاخص ترين خدمات و دستاورد هاي دولت يازدهم است.