به گزارش ايرنا حجت الاسلام سيدمحمدعلي قاضي دزفولي عصر شنبه در جشنواره برترين مساجد و همايش مشترك ائمه جماعات، هيات امنا، خادمان، كانون هاي فرهنگي و فرماندهان پايگاه هاي بسيج در مسجد حجت بن الحسن(عج) دزفول مسجد را نعمت و موهبت الهي توصيف كرد و گفت: مسجد نقش كليدي در شكل گيري جامعه اسلامي دارد به طوريكه مسجد پايگاه اصلي اسلام و اولين بناي ساخته شده در اسلام است.
حجت الاسلام قاضي مسجد را سنگر حقيقي دفاع از آرمان ها و ارزش هاي اسلام ناب محمدي(ص) و انقلاب اسلامي دانست و گفت: از جمله برنامه هاي دشمن خالي كردن مساجد از جوانان و نيروهاي فعال و پرنشاط جامعه و فرهنگ اصيل اسلام انقلابي است.
امام جمعه دزفول جنگ فرهنگي را جنگ تمام عيار و همه جانبه توصيف كرد و گفت: در جنگ فرهنگي ايجاد شبهه، القاي افكار انحرافي، ايجاد فرقه هاي مختلف و زدن ريشه دين با ابزار دين از جمله شيوه هاي دشمن است.
وي امام جماعت، نمازگزاران و مكان مسجد را سه ركن هر مسجد برشمرد و افزود: مسجد يك مجموعه كامل در اداره و هدايت جامعه است و بايد از اين ظرفيت عظيم براي حل بسياري از مشكلات و معضلات اجتماعي ،اخلاقي، خانوادگي و اقتصادي بهره برد.
وي با بيان اينكه حكومت ديني بر اساس مسجد محوري شكل گرفته است افزود: يكي از نقش هاي مهم مسجد استكبار ستيزي و بصيرت افزايي است.
حجت الاسلام قاضي همچنين هدف از ناامني هاي نيابتي در منطقه را ايجاد ناامني در ايران اعلام كرد و اظهار داشت: نقشه هاي شوم و پيچيده استكبار جهاني با كمك حكام خبيث آل سعود با نقش آفريني مساجد براي بصيرت افزايي، دشمن شناسي و استكبارستيزي منجر به شكست مي شود.
جانشين ناحيه مقاومت بسيج دزفول نيز در اين جشنواره مسجد را محور فعاليت هاي اجتماعي، فرهنگي، سياسي، اقتصادي و نظامي در جامعه اسلامي دانست و گفت: اسلام مسجد را هسته اوليه و زيربناي اصلي همه ارتباط ها در ابعاد مختلف قرار داد.
سرگرد علي گل آرا مساجد دزفول را فعال، پويا و خلاق توصيف كرد و گفت: به دليل حضو و فعاليت سنين مختلف در مساجد وجود برخي مشكلات طبيعي است كه يكي از اهداف اين جشنواره برطرف كردن اين خرده اشكالات در مساجد است.
وي با اشاره به هجمه گسترده و تمام عيار فرهنگي استكبار جهاني عليه نظام و جوانان كشور گفت: مسجد و بانيان آن بايد به عنوان اصلي ترين پايگاه مقابله كننده با تهاجم فرهنگي با شناخت صحيح شرايط به وظيفه سنگين خود در جنگ فرهنگي به خوبي عمل كند .
جانشين ناحيه مقاومت بسيج دزفول برون گرا بودن فعاليت مساجد در محله و مناطق حوزه فعاليت مساجد را خواستار شد و گفت: بايد اثرگذاري و فعاليت مسجد معطوف به داخل مسجد نبوده بلكه فضاي پيراموني و منطقه خود را نيز تحت تاثير قرار دهد به طوريكه مسجد كانون حل مشكلات اجتماعي، فرهنگي و خانوادگي در منطقه شود.
در اين جشنواره همچنين ائمه جماعات، هيات امنا، كانون هاي فرهنگي، فرماندهان پايگاه هاي بسيج و خادمين برتر مساجد دزفول با اهداي لوح تجليل شدند.
اجراي گروه تواشيح طه مسجد حجت بن الحسن به عنوان يكي از برترين گروه هاي تواشيح خوزستان از جمله برنامه هاي اين جشنواره بود.
به آتش كشيدن مسجدالاقصي در 30 مرداد 1348 موجب شد تا با پيشنهاد جمهوري اسلامي ايران و تصويب دولت هاي اسلامي در سي امين نشست سران دولت هاي اسلامي، 30 مرداد به عنوان روز جهاني مسجد نامگذاري شود.
6068
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۱:۳۰
دزفول - ايرنا - امام جمعه دزفول با تاكيد بر جذب حداكثري مساجد گفت: براي شكست جنگ فرهنگي دشمن بايد با فعال كردن تمام ظرفيت مساجد از نظر محتوايي زمينه جذب جوانان را فراهم كرد.