به گزارش خبرنگار ايرنا، جاسم جادري عصر شنبه در كارگروه تسهيل و رفع موانع توليد هرمزگان با بيان اينكه پرداخت اين تسهيلات نيازمند همراهي و كمك بانك هاست، ابراز داشت: بدون همراهي بانك ها چرخ توليد و ساير بخش ها نمي چرخد و يكي از راهكارهاي خروج مسكن و توليد از ركود پرداخت تسهيلات توسط بانك هاست.
وي ادامه داد: مهمترين راهكار خروج از ركود تزريق منابع مالي به بخش هاي مولد اقتصادي و ايجاد اشتغال مولد است و بر همين اساس مقرر شده به صنايع كوچك و متوسط تسهيلات پرداخت شود تا سطح اشتغال را حفظ و اشتغال جديد ايجاد كنند.
جادري خاطرنشان كرد: استان هرمزگان تاكنون با پرداخت تسهيلات به 73 واحد توليدي رتبه نخست كشور را در اختيار دارد كه اين امر در سامانه وزارت صنعت، معدن و تجارت ثبت شده و بايد اين رتبه را حفظ كنيم.
وي با بيان اينكه آثار خروج از ركود در كشور كم كم در حال نمايان شدن است، اظهار داشت: تسهيلات پرداختي در بخش مسكن در حال اثر گذاري است و اگر در بخش توليد هم اثرگذار باشد به رشد اقتصادي مورد نظر خواهيم رسيد.
استاندار هرمزگان گفت: براساس برنامه اي كه دولت در نظر گرفته طرح هاي اقتصادي نيمه تمام با پيشرفت فيزيكي بالاي 60 درصد تا پايان شهريور امسال بايد بتوانند تسهيلات دريافت كنند.
7198/6048/ 1484
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۳
بندرعباس- ايرنا- استاندار هرمزگان گفت: در دولت تصميم گرفته شده در سال جاري به هفت هزار و 500 واحد توليدي كوچك و متوسط در كشور تسهيلات پرداخت شود كه سهم هرمزگان نيز پرداخت تسهيلات به 302 واحد توليدي كوچك و متوسط با تسهيلاتي بيش از چهار هزار ميليارد ريال است.