به گزارش خبرنگارعلمي ايرنا، عليرضا دليري روز دوشنبه در 'فستيوال نوآوري هاي تجهيزات پزشكي' در سالن اجتماعات اتاق بازرگاني ايران با اشاره به اين كه تابلوي اختصاصي براي شركت هاي دانش بنيان درفرا بورس در دست اقدام است، گفت: درحال حاضر تابلوي ويژه بنگاه هاي كوچك و متوسط( sme) در فرابورس ايجاد شده است، بسياري از شركت هاي دانش بنيان امكان حضور در بورس را دارند اما به دليل بي اطلاعي نتوانسته اند در بورس حضور داشته باشند، در نظر داريم هفته آينده جلسه اي توجهي با شركت هاي دانش بنيان در اين زمينه داشته باشيم.
وي اظهاركرد: تابلوي ويژه شركت هاي دانش بنيان در فرا بورس با همكاري سازمان بورس و اوراق بهادار طراحي شده و به زودي راه اندازي خواهد شد.
دليري بيان كرد: كشور به واسطه فعاليت دانشمندان خود در بحث توليد علم در جايگاه مناسبي قرار دارد، ايران در توليد علم در منطقه اول و در دنيا در جايگاه پانزدهم قرار دارد.
وي گفت: در گذشته توجه ويژه اي به توليد علم در ايران مي شد اما برنامه ريزي براي تبديل فناوري به محصول نمي شد و جايگاه كشور دراين حوزه، جايگاه نامساعدي بود و كشور در نوآوري جايگاه بسيار پاييني داشت به طوري كه در رده 525 قرار داشتيم.
دليري اظهاركرد: در دولت يازدهم خلا در اين حوزه احساس شد و اينكه بايد علم را در زندگي مردم اثرگذار كنيم، بنابراين معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري در اين حوزه ورود كرد و تمركز خود را به جاي پژوهش بر تجاري سازي گذاشت و سعي كرد كه پژوهش هاي انجام شده در گذشته را به مرحله تجاري سازي برساند.
وي با اشاره به اينكه در اين راستا اولين نياز در اين حوزه، تامين منابع مالي، سپس بازار داخلي و خارجي و نيز آشنايي تيم به فرآيند بازار و فعاليت در آن است، اظهاركرد: در تامين منابع مالي ابتدا قانون حمايت از شركت هاي دانش بنيان تصويب و سپس صندوق نوآوري و شكوفايي با سرمايه اوليه سه هزار ميليارد تومان كه تا كنون دو هزار ميليارد آن تخصيص داده شده است، راه اندازي شد، در كنار آن نيز از ديگر نهادهاي مالي همچون فرابورس براي تامين بازار سرمايه شركت هاي دانش بنيان استفاده شده است.
دليري يادآور شد: با همكاري فرابورس، بازار دارايي فكري ايجاد شد و بيش از 138 طرح در اين بازارعرضه شده و در تابلو بازار دارايي فكري قرار گرفته است.
وي ادامه داد: در برگزاري فستيوال هاي بازار دارايي فكري كه امروز چهارمين دوره آن برگزار شده است، در فستيوال لوازم خانگي از هفت طرح ارايه شده، تا كنون چهار طرح آن معامله شده و دو طرح ديگر نيز در شرف انعقاد قرارداد هستند.
وي گفت: طرح هاي مخترعان ما طرح هاي خوبي هستند و امكان ورود به صنعت و جذب سرمايه گذار و سرمايه گذاري را دارند، اميدواريم در اين فستيوال نيز كه با سلامت مردم ارتباط دارد، قراردادهايي منعقد شود.
دليري يادآور شد: در كنار برگزاري فستيوال براي رونق استفاده از طرح هاي دانش بنيان صندوق هاي سرمايه گذاري خطرپذير درنظرگرفته شده است كه با همكاري سازمان بورس اين صندوق ها فعال شده اند و تاكنون انعقاد پنج صندوق با تعامل معاونت علمي وفناوري و بورس انجام شده است.
وي بيان كرد: در جلسه امروز شوراي اقتصاد با حضورهمه اعضاي هيات دولت امتياز جديدي براي شركت هاي دانش بنيان مصوب شد.
امروز همزمان با روز پزشك، ' فستيوال نوآوري هاي تجهيزات پزشكي' با معرفي 7 طرح نوآورانه در اين حوزه با حضور بيش از 50 صنعتگر و سرمايه گذار در سالن اجتماعات اتاق بازرگاني ايران برگزار شد.
علمي (3)** 9340**2017
تاریخ انتشار: ۱ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۴
تهران- ايرنا- معاون توسعه مديريت و منابع معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري گفت: معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري در حال يگيري راه اندازي تابلوي ويژه شركت هاي دانش بنيان در فرا بورس است.