به گزارش ایرنا، محمدحسن متولی زاده روز دوشنبه در جمع خبرنگاران به مناسبت هفته دولت افزود: از این تعداد 114 مورد با هزینه 160 میلیارد ریال مربوط به بخش توزیع شبكه برق است.
وی طول شبكه نیروگاههای پست برق و خطوط آن را در استانهای سه گانه خراسان 80 هزار كیلومتر ذكر و بیان كرد: میزان خاموشی و تلفات برق در این منطقه ظرف سه سال متوالی اندك بوده است.
مدیرعامل شركت برق منطقه ای خراسان ادامه داد: از این لحاظ رتبه نخست كشور به این منطقه تعلق گرفته چنانكه این شركت در اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی نیز پیشتاز شناخته شده است.
* اجرای 2400 میلیارد ریال پروژه ظرف سه سال
وی گفت: در طول فعالیت دولت تدبیر و امید طی سه سال اخیر دو هزار و 400 میلیارد ریال پروژه در حوزه برق منطقه خراسان به اجرا درآمد كه از این میزان هزار و 50 پروژه مربوط به خراسان رضوی است.
متولی زاده افزود: از ابتدای امسال تاكنون نیز شش میلیارد كیلووات ساعت برق در منطقه خراسان تولید شد كه نسبت به پارسال تغییری نداشته است.
* خراسان قطب انرژیهای نو
وی ادامه داد: منطقه خراسان قطب انرژیهای نو در كشور است چنانكه تاكنون 33 مگاوات نیروگاه انرژی بادی در منطقه خواف و بینالود راه اندازی شده و این منطقه در نصب نیروگاههای خورشیدی نیز رتبه نخست را در كشور دارد.
مدیرعامل شركت برق منطقه ای خراسان گفت: هر كیلووات ساعت نیروگاه خورشیدی كه توسط مشتركان در محل اقامت یا كارشان نصب شود معادل كاشت 80 اصله درخت در تلطیف هوا كارایی دارد.
وی افزود: به رغم اینكه هر كیلووات ساعت برق به قیمت 600 ریال به مشترك فروخته می شود در مقابل نصب هركیلووات ساعت تولید برق از طریق نیروگاه خورشیدی 10 هزار ریال به مشترك پرداخت می شود.
* پرداخت مطالبات همه پیمانكاران
متولی زاده همچنین گفت: هم اینك پیمانكاران هیچ مطالبه ای از شركت برق برق منطقه ای خراسان ندارند.
وی افزود: از ابتدای امسال تاكنون 800 میلیارد ریال تهاتر برای صنایع بدهكار به این شركت صورت گرفت و باعث شد مطالبات پیمانكاران به موقع پرداخت شود.
* خاموشی برق به صفر رسید
مدیرعامل شركت تولید نیروی برق حرارتی منطقه خراسان نیز در این نشست گفت: طی سه سال فعالیت دولت تدبیر و امید هیچ خاموشی ناشی از كمبود تولید برق در منطقه استانهای سه گانه خراسان رخ نداده است.
حمیدرضا پورسلطانی میزان برق تولیدی را در این مدت چهار هزار و 30 مگاوات اعلام و بیان كرد: ظرفیت تولید تا چهار هزار و 200 مگاوات برای انتقال در شبكه وجود دارد.
وی افزود: همچنین خروج اضطراری نیروگاههای برق در منطقه خراسان از 12 درصد به كمتر از دو درصد رسیده در حالی كه میانگین در نظر گرفته شده برای این بخش بین پنج تا هفت درصد است.
مدیرعامل شركت تولید نیروی برق حرارتی منطقه خراسان ادامه داد: در چارچوب سیاستهای اقتصاد مقاومتی امسال بخش بخار نیروگاههای گازی سیكل تركیبی فردوسی و نیروگاه شهید كاوه در این منطقه اجرا می شود.
وی گفت: ظرف سه سال آینده با تبدیل واحدهای گازی به سیكل تركیبی، تولید هزار و 280 مگاوات برق در خراسان بدون مصرف هیچ سوختی محقق می شود.
پورسلطانی افزود: با فعالیت بخش خصوصی در حوزه تولید انرژیهای نو طی سه سال آینده منطقه خراسان به هزار و 280 مگاوات برق از طریق انرژیهای پاك دست می یابد.
مدیرعامل شركت توزیع نیروی برق مشهد نیز در این نشست گفت: طی فعالیت دولت یازدهم 30 هزار انشعاب غیرمجاز برق در حاشیه شهر مشهد جمع آوری شد.
علی سعیدی افزود: توزیع برق برای 45 هزار مشترك حاشیه مشهد متناسب با كیفیت برق توزیعی در سایر نقاط شهر است و دیگر هیچ برق غیرمجازی در حاشیه شهر مورد استفاده قرار نمی گیرد.
7489/1858
تاریخ انتشار: ۱ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۸:۲۲
مشهد- ایرنا- مدیرعامل شركت برق منطقه ای خراسان گفت: همزمان با آغاز هفته دولت 126 پروژه اجرا شده در حوزه تامین و توزیع برق با هزینه هزار و 50 میلیارد ریال در استانهای خراسان شمالی، خراسان رضوی و خراسان جنوبی بهره برداری می شوند.