ياسوج - ايرنا- مديرعامل شركت شهرك هاي صنعتي كهگيلويه و بويراحمد ميزان سرمايه گذاري انجام شده صنايع كوچك و واحدهاي توليدي مستقر در شهرك ها و نواحي صنعتي استان را در سه سال گذشته افزون بر 2 هزار و 950 ميليارد ريال اعلام كرد.

به گزرش ايرنا، سهراب بنام شامگاه سه شنبه در جمع خبرنگاران كهگيلويه و بويراحمد افزود: اين ميزان سرمايه گذاري در قالب اجراي 132 قرارداد (واحد صنعتي) بوده است.
وي تصريح كرد: همچنين در مدت سه سال گذشه فعاليت دولت يازدهم بيش از 177 هكتار زمين به صاحبان صنايع كوچك و واحدهاي توليدي مستقر در نواحي و شهرك هاي صنعتي استان واگذار شده است.
وي ابراز داشت: 150 هكتار از اين ميزان براي واحدهاي توليدي كوچك و متوسط واقع در شهرك ها و مابقي نيز در نواحي صنعتي بوده است.
وي با اشاره به فعاليت ها و خروجي ستاد تسهيل و رفع موانع توليد ظرف كمتر از يك سال گذشه در سطح استان گفت: در اين مدت بيش از 50 واحد توليدي و صنعتي كوچك تعطيل و راكد در كهگيلويه وبويراحمد به چرخه توليد بازگشته اند.
مدير عامل شركت شهرك هاي صنعتي كهگيلويه وبويراحمد گفت: مبلغ 70ميليارد ريال براي كمك به سرمايه درگردش و كاهش نرخ سود تسهيلات بانكي به واحدهاي صنعتي كوچك اين استان در مدت يك سال گذشته اختصاص يافت.
وي افزود: اين مبلغ در راستاي كمك به بهبود فضاي كسب وكار و رونق توليد به واحدهاي صنعتي استان اختصاص داده شد.
بنام تعداد طرح هاي صنعتي كوچك و متوسط بهره برداري شده در سه سال گذشته در سطح استان را نيز 53 مورد با ميزان سرمايه گذاري افزون بر 541 ميليارد ريال اعلام كرد.
وي تعداد اشتغالزايي مستقيم اين طرح ها را نيز 554 نفر عنوان كرد و افزود: يكي از دلايل اصلي ركود و تعطيلي واحدهاي كوچك در شهرك هاي صنعتي سوء مديريت و موضوع تحريم ها بوده است.
مديرعامل شركت شهرك‌هاي صنعتي كهگيلويه وبويراحمد گفت: 96 درصد از واحدهاي توليدي اين استان صنايع كوچك با 10 تا 50 نفر اشتغالزايي است.
وي با اشاره به تامين اعتبار لازم براي واحداي توليدي مشكل دار از محل اعتبارات اقتصاد مقاومتي در استان گفت: قرار است تا پايان امسال حدود 304 واحد توليدي و صنعتي راكد و زير ظرفيت تعيين تكليف نهايي شوند.
بنام تاكيد كرد: تاكنون 505 واحد صنعتي راكد و نيمه فعال براي دريافت تسهيلات مورد نياز نام نويسي كرده اند كه 350 مورد آن با 2 هزار و 400 ميليارد اعتبار به بانك ها معرفي شده اند.
وي با بيان اينكه تمامي مشكلات ،چالش ها و موانع جدي فراروي واحدهاي صنعتي و توليدي واقع در شهرك هاي صنعتي استان بررسي شده است، گفت: عمده مشكلات مربوط به كمبود منابع مالي و سرمايه درگردش است.
بنام افزود: نداشتن مهارت هاي مديريتي، نبود بازار فروش مناسب و ضعف تكنولوژي هاي روز در كارخانه ها و واحدهاي توليدي از ديگر مشكلات عمده واحدهاي راكد در استان است.
3016/6110