تهران - ایرنا - معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشكی ایران گفت: مركز تحقیقات سوختگی این دانشگاه ، قطب ساخت پوست كشور می شود كه در صورت تحقق آن ، بسیاری از مشكلات بیماران سوختگی حل می شود.

به گزارش خبرنگار سلامت ایرنا، سید علی جواد موسوی، روز چهارشنبه در نخستین جلسه مجمع سیاستگذاران حوزه خیرین سلامت در كارگاه ساختمانی بیمارستان سوختگی در منطقه كن افزود: مركز تحقیقات سوختگی علاوه بر پرداختن به بیماران سوختگی، كارهای درمانی بیماران EB (نوعی بیماری نادر پوستی) را نیز پوشش می دهد.
وی تاكید كرد: باید بودجه ای مستقل برای مركز تحقیقات سوختگی در نظر گرفته شود؛ این در حالی است كه متاسفانه در زمان حاضر این مركز حتی یك عضو هیات علمی پژوهشی ندارد.
مسعود ناصری پور رئیس دانشكده پزشكی دانشگاه علوم پزشكی ایران نیز در این جلسه گفت: بیمارستان مطهری تحت پوشش این دانشگاه در حوزه سوختگی در كل كشور منحصر به فرد است و ساخت بیمارستان 150 تخت سوختگی غرب تهران نیز اگرچه تحت پوشش این دانشگاه است اما با توجه به معضل جدی سوختگی در كشور باید به صورت ملی به آن نگاه شود.
وی خاطرنشان كرد: ساخت بیمارستان های بزرگ سوختگی چندان راهگشا نخواهد بود؛ باید بیشتر به فكر فرهنگسازی و پیشگیری از سوختگی باشیم.
ناصری پور افزود: هم اكنون عمده نیروهای درمانی سوختگی را جراحانی تشكیل می دهند كه دوره های كوتاه مدت را گذرانده اند در حالی كه مركز تحقیقات سوختگی می تواند سالانه 10 تا 15 جراح پلاستیك را تربیت كند تا از این طریق امید به درمان سوختگی افزایش یابد.
وی تاكید كرد: سوختگی، خانمان برانداز است و بیماران گاهی همه زندگی خود را برای سوختگی هزینه می كنند.
اجتمام(3)**9185**1776