همدان - ایرنا - معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نهضت سواد آموزی كشور گفت: دولت برای ریشه كنی بیسوادی مشوق های مناسبی پیش بینی كرده است.

علی باقرزاده روز چهارشنبه در نشست اعضای شورای پشتیبانی سوادآموزی شهرستان رزن افزود: به منظور كاهش میزان ریزش افراد تحت آموزش، دولت سیاست های تشویقی شامل پرداخت یك میلیون و 390 هزار ریال برای افرادی كه در سالجاری آموزش دیده و هفت میلیون و 200 هزار ریال برای افراد آموزش دهنده در نظر گرفته است.
وی اظهار كرد: خواندن و نوشتن ركن اصلی شكل گیری ساختار دانش و توسعه دانش در انسان ها است ولی امروزه مفهوم سواد توسعه پیدا كرده و فراتر ازآن مطرح می شود.
مدیركل آموزش و پرورش همدان نیز آموزش را اساس توسعه پایدار دانست و بیان كرد: توسعه پایدار به معنای توزیع متوازن است و در ابعاد مختلف زیست اجتماعی و محیطی در تامین امنیت و رشد دخالت دارد.
مصطفی خزاعی افزود: آموزش موجب افزایش سرمایه های اجتماعی می شود و تحقیقات و داده های آماری گویای این است كه سرمایه گذاری در آموزش وپرورش رشد اقتصادی، افزایش تولید و كاهش فقر را به همراه دارد.
وی بروز آسیب های اجتماعی را ریشه در بیسوادی و كم سوادی دانست و گفت: توسعه آموزش نقش كلیدی در حذف نابرابری دارد و محرومیت از سواد، موجب كاهش رشد در جامعه می شود.
به گزارش ایرنا، وی گفت: 16 هزار و 230 بیسواد در همدان شناسایی شده است كه تا پایان سال 98 این افراد زیر پوشش قرار می گیرند.
معاونت سواد آموزی آموزش و پرورش همدان در حوزه عملكردی رتبه پنجم و در زمینه حجم كار رتبه هشتم كشور را دارد.
استان همدان دارای دو هزار و 600 مدرسه و 261 هزار دانش آموز است.
7526/6993 *شبس*1488 *1613