فرماندار شهرستان گلوگاه در آیین اختتامیه این جشنواره كه در گلوگاه برگزار شد ، گفت : این شهرستان گلوگاه با برخوردار بودن از ظرفیت های خوبی در بخش كشاورزی و گردشگری می بایست از آنها برای توسعه بخشی و اشتغال این شهرستان استفاده شود .
محمدرضا تباكی ادامه داد : با اخذ مجوز ساخت شركت فرآوری انجیر در گلوگاه ، گام موثری برای تولیدات این محصول ایجاد می شود .
وی ادامه داد : با عملیاتی شدن این كارخانه ، به بخش فرآوری انجیر در مازندران توجه بیشتری می شود .
فرماندار شهرستان گلوگاه با اشاره به فاسد شدن انجیر در مدت زمان كوتاه ، اظهار داشت : با احداث صنایع تبدیلی علاوه بر ماندگاری و استفاده بهینه از این محصول كشاورزی ، از ضررو زیان مالی جلوگیری می شود .
مدیر جهاد كشاورزی گلوگاه گفت كه گلوگاه یكی از 10 شهرستان برتر تولید كشاورزی در مازندران به شمار می رود .
رضا پورفلاح ادامه داد : با سرمایه گذاری بخش خصوصی كارخانه صنایع تبدیلی و فرآوری انجیر در شهرك صنعتی گلوگاه احداث می شود .
وی از گسترش باغ های انجیر به عنوان برنامه آتی حوزه كشاورزی گلوگاه اعلام كرد و افزود : این شهرستان می تواند به قطب تولید و توزیع انجیر در كشور مبدل شود .
تجلیل از علی اكبر ایران نژاد محقق و كارشناس و رونمایی از تمبر برنامه های اختتامیه جشنواره مرغوبترین انجیر ایران بود كه شب گذشته برگزار شد .
هم اكنون ۱۱۵ هكتار از اراضی و باغ های شهرستان گلوگاه به كشت انجیر بارور و نابارور و درختان تازه كشت شده اختصاص دارد و سالانه بین ۸۰۰ تا یكهزار تن انجیر از باغ های گلوگاه برداشته و به بازارهای مختلف ارسال می شود.
چهار نوع انجیر شامل سفید ، سبز ، سیاه و گلابی (چهارفصل) در این شهرستان برداشت و بیشتر آن به صورت تازه خوری مصرف می شود.
كشت انگور در گلوگاه از ۲۰ سال پیش با ابتكار فرد خیری به نام ایران نژاد و كاشت نهال در دو سوی جاده جنگلی گلوگاه -توسكاچشمه رواج یافت .
شهرستان ۴۰ هزار نفری گلوگاه شرقی ترین شهر استان مازندران و هم مرز با استان های گلستان و سمنان است.
7332/2096/1654
تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۰
ساری- ایرنا- جشنواره مرغوبترین انجیر ایران چهارشنبه شب با تجلیل از دست اندركاران و برگزاركنندگان این جشنواره در گلوگاه استان مازندران پایان یافت .