به گزارش ايرنا، غلامرضا حسن پور روز پنجشنبه در همايش نقش اصناف در اقتصاد مقاومتي در محل كانون بسيج جوانان اراك، افزود: محل كسب بازاريان، سنگر جهاد فرهنگي و اقتصادي محسوب مي شود و شاغلان حوزه بازار نقش مهمي در ايجاد تمدن نوين اسلامي در اين بخش دارند.
وي ادامه داد: نخستين گروهي كه به نداي امام راحل و نهضت انقلاب اسلامي در سال 1342 لبيك گفتند، اصناف و بازاريان شهرهاي بزرگ كشور از قبيل تهران و قم بودند، بنابراين اين قشر از جامعه امروز نيز بايد به نداي مقام معظم لبيك گفته و با تمام وجود در راستاي تحقق اقتصاد مقاومتي تلاش كنند.
مسئول سازمان بسيج اصناف كشور بيان كرد: اقتصاد مقاومتي سلاح مستحكم ايران اسلامي در مواجه با بحران هاي اقتصادي و اشتغال است و در اين عرصه دشمنان با ترويج فرهنگ مصرف گرايي در جامعه به دنبال اهداف شوم خود هستند.
وي اضافه كرد: رهبر معظم انقلاب اسلامي با ابلاغ اصل اقتصاد مقاومتي نقشه راه حركت در جبهه اقتصادي را براي كشور مشخص كردند و بسيج نيز به خوبي در اين مقوله ورود پيدا كرد و اقدامات ارزشمندي را نيز به جاي گذاشته است.
حسن پور احياي فرهنگ كار و تلاش در جامعه را پيش نياز اقتصاد مقاومتي عنوان كرد و گفت: در صورت فعاليت گسترده بازاريان مي توان صادرات كالا را از بازارهاي بزرگ كشور به نقاط مختلف دنيا آغاز كرد.
وي اضافه كرد: يكي از دلايل اصلي ركود در اقتصاد كشور پايين بودن ميزان صادرات كالا است كه احياي اين مهم با راه اندازي بسيج تجار در دستور بسيج اصناف كشور قرار گرفته است.
مسئول سازمان بسيج اصناف كشور بيان كرد: تشكيل كارگروه هاي نساجي و پوشاك، طلا و جواهر، لوازم خانگي، فرهنگ و رسانه و خواهران بسيجي از مهمترين فعاليت هاي اين سازمان در راستاي ساماندهي اصناف مختلف است.
وي، تشكيل مجمع خيران را يكي ديگر از اقدام هاي بسيج اصناف كشور عنوان كرد و گفت: تزريق تسهيلات با كارمزد و نرخ بهره بالا نمي تواند نقش موثري در اشتغالزايي بخش اصناف داشته باشد و بازاريان و كسبه توانمند در نقاط مختلف كشور بايد با تشكيل مجمع هاي خيران در راستاي احياي واحدهاي توليدي و ايجاد اشتغال جوانان گام برداند.
وي، با تشريح زندگي شهيد مهدي عراقي به عنوان شهيد شاخص بسيج اصناف نيز گفت: اين شهيد بزرگوار يكي از كسبه انقلابي بازار بود كه توسط گروهك فرقان به همراه فرزندش به شهادت رسيد.
رئيس اتاق اصناف مركز استان مركزي نيز در اين نشست گفت: شاخص هاي مالياتي يكي از مهمترين مشكلات اصناف استان در شرايط ركود است كه به دليل اين معضل، شمار قابل توجهي از كسبه شهر اراك محل كسب خود را تعطيل كرده اند.
به گزارش ايرنا، جمشيد زند، قاچاق كالا را يكي ديگر از موانع پيش روي اصناف عنوان كرد و گفت: كالاي قاچاق به صورت انبوه از مرزها وارد كشور مي شود اما ماموران دولتي در محل كار كسبه خرده فروش، كالاي قاچاق را جستجو مي كنند و در صورت مشاهده يك قلم جنس خارجي فروشنده را مورد مواخذه قرار مي دهند.
وي ادامه داد: يك هزار و 364 بسيجي عادي و 719 بسيجي فعال به صورت سازماندهي شده زير نظر بسيج اصناف اراك فعاليت مي كنند.
اصناف شهرستان اراك زير نظر 47 اتحاديه صنفي فعاليت مي كنند.
3017/6013/
تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۴
اراك - ايرنا - مسئول سازمان بسيج اصناف كشور گفت: نقش محوري و تاثير گذار اصناف در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتي با يد به صورت علمي و با راهبردهاي كارآمد برجسته سازي شود.