بجنورد- ايرنا- مدير دفتر صندوق بيمه اجتماعي كشاورزان، روستاييان و عشاير خراسان شمالي گفت: 32 درصد از 125 هزار نفر جمعيت مشمول طرح بيمه اجتماعي روستاييان و عشاير اين استان خود را بيمه كرده اند.

عليرضا اسدي روز شنبه در گفت و گو با ايرنا بر فرهنگ سازي خدمات بيمه اي در سطح جامعه تاكيد كرد و افزود: رسانه ها مي توانند در اين زمينه نقش موثري ايفا كنند.
وي با بيان يانكه بيمه اجتماعي روستاييان و عشاير اختياري است افزود: از رسانه ها مي خواهيم كه اين امر مهم را در جامعه نهادينه و گروه هدف را تشويق كنند.
وي افزود: زمينه پوشش براي همه افراد جامعه هم اكنون فراهم شده است و افراد مي توانند با زير پوشش قرار گرفتن از خدمات و مزاياي دراز مدت بازنشستگي، از كارافتادگي و انتقال سوابق برخوردار شوند.
وي گفت: خوشبختانه در دولت تدبير و اميد سقف سني براي زير پوشش قرار گرفتن برداشته شد كه اين بهترين فرصت براي جامعه هدف است.
وي افزود: افراد 55 سال به بالا با حمايت دولت زير پوشش خدمات بيمه اجتماعي قرار گرفتند و هم اكنون افراد بدون هيچ سقف سني مي تواند خود را بيمه كنند كه اميدوار هستيم همه از اين فرصت بدون محدوديت سني استفاده كنند.
مدير دفتر صندوق بيمه اجتماعي كشاورزان، روستاييان و عشاير خراسان شمالي گفت: علاوه بر برداشتن سقف سني و همچنين بيمه كردن كشاورزان ساكن در شهر از ديگر دستاورد اين دولت است كه اين امر باعث اقبال قشر روستايي به دريافت خدمات بيمه اي شده است.
اسدي از تمامي روستاييان و عشاير خراسان شمالي خواست تا خود را بيمه تامين اجتماعي كرده و از مزاياي عضويت در اين صندوق استفاده كنند تا همانند كارمندان بعد از بازنشستگي نيز حقوق بگيرند.
براساس سرشماري نفوس و مسكن سال 1390،خراسان شمالي 867 هزار نفر جمعيت دارد كه 51.71 درصد آنان در شهرها و 48.83 درصد در مناطق روستايي سكونت دارند.
حدود پنج هزار خانوار از جمعيت خراسان شمالي مشتمل بر حدود 30 هزار نفر نيز عشاير هستند.
3007/ 6042