به گزارش ايرنا، پرويز افشار روز دوشنبه در جلسه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گلستان در گرگان اظهار كرد: بخش عمده هزينه تهيه اين داروها از طرف صندوق جهاني مبارزه با ايدز پرداخت مي شود كه دليل اصلي قبول اين كمك ها در ايران، ضرورت توجه جدي تر به درمان زندانيان معتاد به مصرف مواد مخدر است.
وي بيان كرد: تا جايي كه بتوانيم متادون هاي مورد نياز زندانيان كشور را تامين مي كنيم تا در نتيجه اجراي اين طرح ، بيماري هاي پرخطر و نوپديد در داخل زندانها كنترل شود.
افشار ،يكي از مشكلات در راستاي مبارزه با گسترش استفاده از مواد مخدر در كشور را كمبود بودجه اين ستاد بيان كرد و افزود: اميدواريم با توجه به نقش موثر اين مجموعه ، شاهد افزايش حداقل دو برابري بودجه ستاد باشيم.
وي همچنين با تاكيد بر تلاش ها براي درمان معتادان با هدف كاهش آسيب ها و جلوگيري از گسترش استفاده از مواد مخدر در جامعه ،گفت: حمايت از درمان معتادان بي بضاعت از برنامه ها و اهداف مورد تاكيد ستاد مبارزه با مواد مخدر كشور است.
به گزارش ايرنا، مديركل بهزيستي گلستان هم با تشريح فعاليت هاي اين نهاد در راستاي اجراي برنامه هاي پيشگيري و درمان اعتياد ،گفت: سازمان هاي مردم نهاد و فعال در اجراي برنامه هاي مبارزه با مواد مخدر به طور قابل توجهي گسترش يافته اند و نقش آفريني مهمي در اين ارتباط دارند.
رقيه رحماني اظهار كرد: شبكه سازي سمنها داراي فوايد فراواني از جمله تعامل بيشتر و انسجام و هماهنگي در كارها است كه موجب جلوگيري از موازي كاري و صرفه جويي در هزينه ها مي شود.
وي بيان كرد: شناسايي مناطق پرخطر استان، اجراي برنامه هاي فرهنگي با هدف شناسايي افراد در معرض خطر و آسيب هاي مواد مخدر و برگزاري جلسات و نشست هاي گوناگون با كارشناسان در اين مناطق از جمله برنامه هاي اجرا شده در گلستان براي مبارزه با مصرف مواد مخدر است.
3091/1648
تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۷
گرگان – ايرنا – سخنگوي ستاد مبارزه با مواد مخدرگفت: 47 هزار زنداني در كشور زير پوشش مصرف متادون براي ترك مواد مخدر و درمان اعتياد هستند.