سنندج- ايرنا- رييس سازمان مديريت و برنامه ريزي كردستان گفت: سازمان برنامه و بودجه در دوره جديد و با اتخاذ رويكرد توسعه محوري، تسهيل گر امر توسعه است و مشكل دستگاه هاي مختلف را مشكل خود و مشكل استان مي داند.

به گزارش ايرنا بهرام نصراللهي زاده روز سه شنبه در نشست شوراي معاونين و مديران سازمان برنامه و بودجه استان با هيات اعزامي از سازمان برنامه و بودجه كشور، با اشاره به اينكه رسالت اصلي سازمان، راهبري توسعه است گفت: اين سازمان شان برنامه ريزي و تدوين برنامه توسعه استان را بر توزيع بودجه و اعتبار مقدم مي داند و مبادله موافقت نامه طرح و پروژه فقط يكي از سياست هاي كاري اين سازمان است.
نصراللهي زاده با اشاره به اينكه بخشي از مشكلات نظام برنامه ريزي و تدبير نبود نگرش فرابخشي است، گفت: ما اين برنامه محوري را از شوراي برنامه ريزي و توسعه استان شروع كرده ايم و همين امر موجب برنامه محوري در بسياري از حوزه ها شده است.
رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان كردستان تصريح كرد: در جلسات شوراي برنامه ريزي و توسعه به تفكيك موضوعات مهم و اساسي استان مورد بررسي و تحليل و ارزيابي قرار مي گيرد و بر اين اساس سياست ها، چشم اندازهاي بلند مدت در كنار برنامه هاي كوتاه مدت و عملياتي تدوين مي شود.
او با اشاره به اينكه تاكنون حوزه هاي مختلف از جمله آب، راه، آموزش، بهداشت، فرهنگ و ... مورد ارزيابي شوراي برنامه ريزي و توسعه استان قرار گرفته است، گفت: در حال تدوين شناسنامه توسعه جداگانه براي هر يك از شهرستان هاي استان هستيم و ظرفيت هاي متفاوت را به تفكيك در نظر خواهيم گرفت.
او با تاكيد بر اينكه توسعه در پشت درهاي بسته اتفاق نمي افتد، گفت: سازمان برنامه و بودجه در دوره جديد و با اتخاذ رويكرد توسعه محوري، تسهيل گر امر توسعه است و مشكل دستگاههاي مختلف را مشكل خود و مشكل استان مي داند.
رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان كردستان افزود: شعار ما ايجاد گفتمان توسعه در استان كردستان است و خوشبختانه اين موضوع به هدف اصلي همه بخش هاي مختلف استان بدل شده است.
وي تصريح كرد: همه كنشگران توسعه از جمله مردم، دستگاه هاي نظامي، امنيتي، نظارتي، حاكميتي و اجرايي توسعه را به عنوان دغدغه اصلي امروز استان قبول دارند و براي تحقق آن تلاش مي كنند.
نصراللهي زاده خاطر نشان كرد: بخشي از تلاش هاي ما بر نهادسازي براي توسعه متمركز است و به همين خاطر تلاش خواهيم كرد از كنش گران موفق در حوزه توسعه حمايت و تقدير كنيم.
بهرام نصراللهي زاده گفت: در سال 94 حدود 29 درصد اعتبارات استان به حوزه آب و 25 درصد به حوزه راه اختصاص داده شد و اين تصميم در واقع حاصل برنامه محوري در موضوعات مهم و زيربنايي استان بوده است.
وي تصريح كرد: در سالجاري نيز فقط از اعتبارات ماده 180 ملي سهم استان بيش از حدود 1000 ميليارد ريال معادل 76 درصد آن به حوزه راه اختصاص داده شده است زيرا ما بر اين باوريم كه راه توسعه كردستان از توسعه راههاي استان مي گذرد و كردستان بدون داشتن راههاي توسعه يافته بر غلطك آباداني نمي افتد.
وي افزود: روند برگزاري كلاس هاي آموزشي كليشه اي در مركز آموزش و پژوهش سازمان برنامه و بودجه استان كردستان پايان پذيرفته و دوره هاي آموزشي روز و اغلب موضوعات مرتبط با امر توسعه جاي دوره هاي كليشه اي و غير كاربردي را گرفته است.
نصراللهي زاده با اشاره به حوزه نظام فني و اجرايي سازمان گفت: در نگاه سازمان برنامه و بودجه استان كردستان كارفرما و پيمانكار با هم برابرند و ما خود را نه رقيب و مانع پيمانكاران بلكه خود را تسهيل گر امور و حامي پيمانكاران و شركت ها مي دانيم.
وي خاطر نشان كرد: سياست اصلي ديگر ما در سالجاري اجراي سياست هاي كلي اقتصاد مقاومتي ابلاغي مقام معظم رهبري است، بنابراين در صدد احيا و به فعليت رساندن قابليت ها و ظرفيت هاي استان در همه حوزه ها هستيم و با تدوين طرح و برنامه بدنبال كاهش بيكاري، افزايش اشتغال، افزايش توليد و رشد اقتصادي در استان هستيم.
1904