خرم آباد- ايرنا- رئيس كل دادگستري لرستان گفت: بيش از 86 هزار پرونده سال گذشته وارد شعب شوراي حل اختلاف استان شده و به همين تعداد نيز پرونده مختومه شده و از اين تعداد 18هزار پرونده منجر به صلح و سازش شده است.

جعفر بدري روز چهارشنبه در حاشيه بازديد از شوراهاي حل اختلاف شهرستان پلدختر در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: 33 درصد پرونده هاي وارده به شوراي حل اختلاف استان منجر به صلح و سازش شده اند.
وي به فعاليت 170 شعبه حل اختلاف شهري در استان اشاره كرد و گفت: شعبه حل اختلاف حكمي 81 و 95 شعبه روستايي حل اختلاف در استان فعاليت دارند.
وي با بيان اين كه شوراهاي حل اختلاف استان عملكرد موفقي داشته اند افزود: 46 شعبه صلح و سازش در استان فعاليت دارند كه ازسوي مركز امور شوراهاي حل اختلاف استان خوب حمايت و پشتيباني شده اند .
وي با بيان اين كه يك هزار و 350 نفر در شعب حل اختلاف استان مشغول به فعاليت هستند گفت: بيش از 86 هزار پرونده در سال گذشته در شعب حل اختلاف استان وارد شده كه به همين تعداد پرونده مختومه شده است .
وي با بيان اينكه در شعب حل اختلاف لرستان هزار و 350 نفر مشغول به كار هستند افزود: طي سال گذشته در شعب حل اختلاف لرستان بيش از 86 هزار پرونده وارد شده و به همين تعداد نيز پرونده مختومه شده است.
بدري ميانگين زمان رسيدگي به پرونده ها در شوراهاي حل اختلاف استان را 20 روز اعلام كرد و گفت: شوراهاي حل اختلاف استان لرستان جز سه استان برتر كشور است.
وي افزود:پرونده ها در شوراي حل اختلاف در همان سال مورد رسيدگي قرار مي گيرند بنابر اين پرونده كهنه در اين شوراهاي وجود ندارد .
رئيس كل دادگستري لرستان بر لزوم تقويت شوراهاي حل اختلاف در ايجاد صلح و سازش تاكيد كرد و گفت: اختلافات در جامعه بايد با ترويج صلح و سازش و ريش سفيدي حل شوند زيرا در دادگستري قاضي حكم مي دهد يكي محكوم و ديگري حاكم مي شود ولي صلح و سازش در شوراي حل اختلاف بهتر از حكم كردن در دادگاه است زيرا حلاليت طلبيده مي شود .
/6001/ 7272