حجت الاسلام ولي الله مصائبي روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با بيان اينكه ورود سازمان تبليغات اسلامي در 2 حوزه تبلغ سنتي و مدرن بسيار جدي است، افزود: در شرايط حاضر ضمن اينكه 'منبر' را به عنوان يك رسانه بي بديل مي دانيم، اجراي برنامه هاي مختلفي را نيز براي بهره گيري از ظرفيت فضاي مجازي در امر تبليغ پيگيري مي كنيم.
وي به لزوم بهره گيري مفيد از تكنولوژي هاي نوين ارتباطي در جهت تبليغ آموزه هاي اسلامي اشاره و خاطرنشان كرد: اكنون از فضاي مجازي به مثابه گوساله سامري، هر صدايي برمي آيد، بنابراين لازم است با مديريت اين شرايط از پيشرفت هاي تكنولوژي در امر تبليغ و مقابله با افكار و ايده هاي باطل استفاده كرد.
حجت الاسلام مصائبي به ضرورت تشكيل شوراي فضاي مجازي در سطح استان اشاره كرد و گفت: اجماع مراجع مختلف در امر مديريت فضاي مجازي مي تواند زمينه هاي مناسبي براي مديريت صحيح اين فضا ايجاد كند.
وي با بيان اينكه براي مبلغان در استان زنجان دوره هاي مختلف سواد رسانه اي برگزار شده است، افزود: با شناسايي، سازماندهي و توانمندسازي مبلغان مستعد در امر فعاليت هاي مربوط به فضاي مجازي، به دنبال تخصصي كردن موضوع هاي مرتبط با تبليغ در عرصه مجازي هستيم.
معاون فرهنگي اداره كل تبليغات اسلامي استان زنجان با بيان اينكه در زمان حاضر در اين استان اطلاعات نزديك 900 مبلغ و مبلغه در سامانه سجام( سامانه جامع اعزام مبلغان) به ثبت رسيده است، اظهار كرد: اين مبلغان با توجه به زمينه هاي فعاليت و علاقه مندي و توانمندي هايشان دسته بندي شده اند و در راستاي راهبردهاي تبليغي سازمان تبليغات به مناطق و اماكن مختلف در سطح استان اعزام مي شوند.
7312/6085
تاریخ انتشار: ۱۸ شهریور ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۲
زنجان - ايرنا - معاون فرهنگي اداره كل تبليغات اسلامي استان زنجان گفت: در شرايط حاضر با تنوع ابزاري كه دشمنان واجد آن هستند، نيازمند تامين نيازهاي زيربنايي براي بهره گيري از فضاي مجازي در امر تبليغ هستيم تا از حالت تدافعي خارج شده و فعالانه در معرفي اسلام ناب تلاش كنيم.