اولين كنگره بين المللي وسومين كنگره ملي زخم وترميم بافت باحضورمحققان وصاحب نظران حوزه زخم و ترميم بافت 5 تا 7 آبان ماه در بيمارستان ميلاد تهران برگزار مي شود.
رييس اولين كنگره ملي وسومين كنگره ملي زخم وترميم بافت روزسه شنبه به خبرنگارعلمي ايرنا گفت: اين رخداد علمي با حضور محققان داخلي و خارجي در صدد است به آخرين يافته ها و دستاوردها علمي در حوزه زخم و ترميم بافت بپردازد.
دكتر سيدمهدي طبايي اظهار كرد: از تيم هاي تخصصي و محققان بين المللي هم براي ارائه آخرين يافته هاي علمي و پژوهشي و ايراد سخنراني دعوت به عمل آمده است.
وي تبادل نظر علمي در حوزه درمان، ارائه دستاوردهاي مهم، هم انديشي در خصوص آخرين يافته هاي علمي، ارائه تجربيات دستاوردها و جلب توجه مسئولان به اين حوزه را از مهمترين اهداف اين رخداد علمي اعلام كرد.
رييس اولين كنگره ملي و سومين كنگره ملي زخم و ترميم بافت، موضوع اصلي اين كنگره را زخم مزمن اعلام كرد و گفت: كارگاه هاي آموزشي براي مقابله با اين عارضه در اين كنگره ايجاد خواهد شد.
طبايي اظهار كرد كه علاقمندان تا پايان شهريور ماه مهلت دارند مقالات خود را به دبيرخانه كنگره ارسال كنند و در صورت نياز امكان تمديد مهلت ارسال مقالات وجود دارد.
وي به استقبال مناسب از دو كنگره قبلي اشاره و پيش بيني كرد كه در اين كنگره نيز با حضور گسترده محققان داخلي و خارجي مواجه شويم .
طبايي، بزرگترين دستاورد دو كنگره قبلي را طراحي مركز جامع ترميم زخم بافت اعلام كرد و گفت: روش هاي درماني مختلفي در حوزه تحقيقاتي پيشنهاد شد كه براي باليني شدن و ارائه خدمات گسترده نياز به كارهاي تحقيقاتي جامع تر دارد.
** لزوم افزايش مراكز جامع ترميم زخم در كشور
وي بر لزوم افزايش مراكز جامع ترميم زخم در كشور گفت: هرچند نمونه هاي اين چنيني در دنيا فراوان است اما در كشور ما فقط يك مركز با همت و تلاش محققان جهاددانشگاهي راه اندازي شده كه اينگونه مراكز بايد در كشور افزايش يايد.
طبايي با اشاره به اينكه جهاددانشگاهي مبتكر مركز جامع ترميم زخم است، اظهار كرد: هدف ما اين است كه الگويي ارائه دهيم كه قابليت گسترش داشته باشد و بتواند مرجعي مناسب براي درمان زخم باشد.
وي با اشاره به اينكه زخم به عنوان معضل شايع و كمتر توجه شده در حوزه بهداشت و درمان كشور ما است، اظهار كرد: اين موضوع در جهاددانشگاهي چند سالي به همت دوستان مطرح و كارهاي خوبي در اين حوزه انجام شده است.
طبايي ادامه داد كه معمولا بيماران زخم در بيمارستان ها، مراكز درماني و مطب هاي پزشكان سرگردان هستند و مركز جامعي وجود ندارد كه تمام خدمات درماني را به صورت مجموعه به اين افراد ارائه دهد.
وي گفت: متخصصاني مانند پوست، عفوني، غدد، جراح و اورتوپد در قالب بك تيم تخصصي بايد به اين موضوع بپردازند و اين مي طلبد مركزي جامع طراحي شود تا تمام خدمات از تشخص، درمان، بازتواني و آموزش به بيماران زخم ارائه شود.
علمي ** 1201 **1440
تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۴
تهران-ايرنا-محققان و پژوهشگران داخلي و خارجي درقالب اولين كنگره ملي و سومين كنگره ملي زخم وترميم بافت و به منظورارائه آخرين دستاوردهاي خود در تهران دور هم جمع مي شوند.