به گزارش ايرنا، در اين آيين، سند چشم انداز پروژه بزرگ 'شهر هنر اصفهان' بعنوان سند توسعه استان و يكي از بزرگترين طرح هاي عمراني در حوزه فرهنگي اصفهان و كشور رونمايي شد.
طرح عملياتي كردن سند مزبور از سه سال پيش با ارائه ايده اوليه آن از سيد مهدي سيدين نيا رييس پيشين حوزه هنري استان اصفهان مورد بررسي قرار گرفت.
اين سند به همت حوزه هنري استان اصفهان و 130 نفر از اعضاي هيات علمي از دانشگاه هاي معتبر اصفهان در مدت سه سال كار مطالعاتي و پژوهشي با دو رويكرد رويدادي و توليدي و با توجه به مسائل فرهنگي و هنري، اشتغالزايي، گردشگري و زيست محيطي تهيه و تدارك شده است.
مراحل اجرايي پروژه بزرگ 'شهر هنر اصفهان' قرار است بعنوان قطب فعاليت هاي فرهنگي- هنري كشور در استان اصفهان آغاز و بهره برداري شود.
پروژه شهر هنر اصفهان شامل پرديس سينمايي، سالن هاي اجراء و همايش، بازارچه هنر، محل برپايي كارگاه هنري، محل برپايي جشنواره ها و سمينارها و جشن هاي فرهنگي، هنري در سطح داخلي و بين المللي و ساير امكانات براي برپايي فعاليت هاي فرهنگي، هنري بصورت ويژه خواهد بود.
در بيانيه اعلام شده از طرف حوزه هنري استان، شهر هنر اصفهان به يك فضاي شهري در نزديك شهر اصفهان اطلاق مي شود كه تا افق سال 1404 در عرصه فرهنگ و هنر در راس هرم مديريتي نظام اقتصادي و اجتماعي كشور قرار خواهد گرفت و با شعار
'جهاني كردن فرهنگ و هنر ايراني اسلامي' به جايگاه تراز اول در آسياي جنوب غربي و كشورهاي اسلامي دست خواهد يافت.
رييس پيشين حوزه هنري اصفهان در اين آيين با اشاره به عملكرد 12 ساله خود در حوزه هنري استان گفت: طرح اجرا و بازسازي 13 سينما در سطح استان، توليد بالغ بر چهار هزار و 600 اثر هنري، توليد و نشر بالغ بر يكصد عنوان كتاب كه به چاپ هاي دوم و سوم رسيد و مرمت خانه تاريخي رزاقيان گوشه اي از فعاليت هاي شده طي اين دوران 12 ساله است.
سيدمهدي سيدين نيا با تاكيد بر ضرورت سرمايه گذاري در اقتصاد هنر افزود: مسير دقيق حفظ ارزش ها و تمدن كشور ، 'هنر' است و براي رسيدن به تمدن بايد از زبان هنر بهره برد.
وي خواستار اجتناب مديران از 'فعاليت هاي ويتريني' شد و گفت: تمام تلاش مديران بايد در جهت استفاده بهينه و حداكثري بودجه تخصيص يافته براي رسيدن به اهداف يك سازمان باشد.
در اين آيين در حكمي از سوي محسن مومني شريف رئيس حوزه هنري كشور، از سيد مهدي سيدين نيا تقدير و وي به سمت مدير پروژه بزرگ 'شهر هنر اصفهان' منصوب شد.
همچنين مهدي احمدي فر به سمت رئيس حوزه هنري استان اصفهان منصوب شد.
احمدي فر متولد 1344 دانش آموخته رشته پزشكي از دانشگاه اصفهان داراي سوابق مديريتي در حوزه هاي مختلف پزشكي و فرهنگي است.
وي از سال 74تا 77 بعنوان معاون و سپس مدير شبكه بهداشت شهرستان برخوار و ميمه مشغول فعاليت بود.
وي از سال 78 تا 80 هدايت واحد تحقيقات صدا و سيماي اصفهان را نيز عهده دار بود.
احمدي فر از سال78 تاكنون پزشك معتمد صدا و سيما، مشاور سلامت مديركل صدا و سيماي استان اصفهان و مشاور رسانه اي رييس دانشگاه علوم پزشكي اصفهان بوده است.
در كارنامه و سوابق وي، تهيه كنندگي و برنامه سازي صدا و سيما در حوزه هاي بهداشت و سلامت نيز به چشم مي خورد.
وي با سابقه 14 ماه حضور در جبهه هاي نبرد به درجه رفيع جانبازي نيز نائل شده است.
پ/6027/7153
تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۷:۳۷
اصفهان- ايرنا- سند چشم انداز پروژه بزرگ 'شهر هنر اصفهان' و مجموعه طرح مطالعاتي آن، روز چهارشنبه در آيين توديع و معارفه رييس حوزه هنري استان اصفهان رونمايي شد.