به گزارش پايگاه خبري العهد، مخالفان بحريني مقيم خارج در بيانه خود تاكيد كردند: ادامه محاكمه سياسي آيت الله شيخ عيسي قاسم رهبر شيعيان بحرين، به معناي اهانت به مردم ما، عقايد آن ها و هدف قرار دادن وضعيت مسالمت آميز داخلي و ثبات منطقه است. اين اقدام به نقطه تحولي تبديل خواهد شد كه منافع همگان را تحت الشعاع قرار خواهد داد.
در ادامه اين بيانيه آمده است: مردم بحرين همواره در چارچوب فضايي مسالمت آميز رفتار مي كنند و به قوانين بين المللي پايبند هستند؛ حال آنكه نظام حاكم همواره به خشونت و زور متوسل مي شود و همه قوانين و معاهدات بين المللي را زير پا مي گذارد.
مخالفان بحريني مقيم خارج از سازمان ملل خواستند كه اين سازمان به تعهدات قانوني خود در حمايت از صلح، امنيت و ثبات در بحرين پايبند باشد و حكم الزام آوري را صادر كند تا بر اساس آن محاكمه شيخ عيسي قاسم هر چه زودتر متوقف و تابعيتش به وي بازگردانده و همه اتهامات سياسي از وي لغو شود.
اين بيانيه همچنين تاكيد كرد: خطرناك ترين اقدام نظام استبدادي بحرين، هدف قرار دادن آيت الله قاسم است؛ به اين معنا كه اين رژيم ديگر قادر به تامين خواسته هاي مردم و همزيستي مسالمت آميز با آنها نيست و اين به معناي شكست و انزواي سياسي تمام و كمال آن است.
مخالفان بحريني بر حق ملت در تعيين سرنوشت شان تاكيد و اعلام كردند: سازمان ملل بايد به همه تعهدات قانوني خود براي حمايت از مردم و فراهم كردن فضاي لازم و درست جهت برگزاري همه پرسي با هدف تشكيل حكومت دموكراتيك، پايبند باشد.
در بيانيه ياد شده آمده است: نظام حاكم در بحرين مقررات بين المللي را به چالش كشيده و توصيه هاي جامعه جهاني را رد مي كند و حتي با تمام جرات بر كساني كه از دولت مي خواهند به قوانين بين المللي پايبند باشد، مي تازد.
اين بيانيه افزود: خواسته هاي مردم بحرين آزادي، عدالت، كرامت، عزت، حفظ حاكميت و استقلال است كه آن را به طور قانوني و طي يك تحول دموكراتيك بر اساس حق شهروندي برابر و گنجاندن ماده روشني با اين مضمون كه ملت منبع و عامل (قدرت) همه حكومت ها هستند، ارائه داده است. نظام حاكم در بحرين با وجود مسالمت آميز بودن انقلاب و عدالت و ساده بودن خواسته هاي مردم، راه حل امنيتي و هدف قرار دادن مردم و نهادهاي سياسي، حقوقي، ديني و اجتماعي را در پيش گرفت و با شديد ترين خشونت ها در پي خاموش كردن صداي مطالبه گري آنها بر آمد. اين اقدام را تا به آنجا ادامه داد كه همه رهبران و شخصيت هاي برجسته ديني، سياسي، حقوقي و اجتماعي را بدون استثنا از سر راه خود برداشت و از اين طريق اراده ملت بحرين را كه صاحب حق اصيل در حاكميت و تنها منبع قانوني براي قدرت و حكومت هستند، به چالش كشيد.
اين در حالي است كه كميسر عالي حقوق بشر سازمان ملل نيز وضعيت حقوق بشر در بحرين را نگران كننده خواند و از دولت اين كشور خواست توجه بيشتري نسبت به اين موضوع داشته باشد.
به گزارش ايرنا، رژيم آل خليفه اخيرا در اقدامي بر خلاف قوانين انساني، تابعيت شيخ عيسي احمد قاسم رهبر شيعيان بحرين را لغو كرد.
خاورم**9329**1856
تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۷:۵۱
تهران-ايرنا- مخالفان بحريني امروز /چهارشنبه/ با صدور بيانيه اي ضمن آنكه ادامه محاكمه سياسي آيت الله عيسي قاسم رهبر شيعيان اين كشور را هدف قرار دادن وضعيت مسالمت آميز داخلي و ثبات منطقه دانستند، از سازمان ملل خواستند با صدور دستوري الزم آور، محاكمه وي از سوي رژيم آل خليفه متوقف شود.