به گزارش ايرنا، حجت الاسلام والمسلمين حبيب رضا ارزاني روز يكشنبه در نشستي خبري افزود: مناطق روستايي و عشاير مهمترين نقطه در تحقق اقتصاد مقاومتي با استفاده از ظرفيت هاي فرهنگي و هنري هستند.
وي افزود: با برگزاري جلسات آموزشي و كنگره هايي مانند 'كنگره فرهنگ و هنر روستا و عشاير'، اين اقدام محقق مي شود.
وي گفت: تثبيت و حفظ جايگاه روستاييان و معرفي ظرفيت فرهنگي و هنري روستاها كه منجر به تحقق برنامه هاي اقتصاد مقاومتي مي شود از برنامه هاي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در گفتمان سازي اقتصاد مقاومتي است.
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان اصفهان،هدف از برگزاري پنجمين كنگره فرهنگ و هنر روستا و عشاير را تكريم و معرفي الگوهاي نمونه فرهنگ و هنر روستا و عشاير، شبكه سازي و توانمندسازي و انتقال تجربيات روستاييان، بررسي راهكارهاي پيشرفت فرهنگي روستاييان و عشاير و گفتمان سازي اقتصاد مقاومتي در روستاها با استفاده از ظرفيت هاي بومي مناطق روستايي و عشاير اعلام كرد.
مسئول دبيرخانه كانون هاي فرهنگي هنري مساجد استان اصفهان نيز در اين نشست از حضور 200 فعال فرهنگي كانون هاي مساجد و روحانيون مساجد روستايي و عشاير خبر داد و گفت: استان اصفهان ميزبان شش استان و دو منطقه در اين كنگره است كه شامل اصفهان، يزد، كهگيلويه و بويراحمد، فارس، كرمان و هرمزگان و منطقه شامل قشم و جنوب كرمان است.
حجت الاسلام رمضانعلي معتمدي،برگزاري دوره هاي آموزشي، نشست هاي عمومي، كارگاه هاي آموزشي و جلسات هم انديشي را از برنامه هاي اين كنگره اعلام كرد و گفت: از 40 فعال فرهنگي روستا و عشاير در اين كنگره تجليل مي شود.
وي اصفهان گردي و برپايي نمايشگاه آثار و توليدات فرهنگي و هنري روستاييان استان را از برنامه هاي جانبي اين كنگره اعلام كرد و گفت: تبادل اطلاعات فرهنگي و تجارب فعالان اين عرصه در اين كنگره اتفاق مي افتد.
كنگره فرهنگ و هنر روستا و عشاير به ميزبان اصفهان 2 لغايت 5 مهر سالجاري در اردوگاه فرهنگي شهيد بهشتي اصفهان برگزار مي شود
بيش از يكهزار و 700 كانون فرهنگي، هنري مساجد در استان اصفهان وجود دارد كه 500 باب آن در روستاهاست.
دبير: شكراللهي
مهد/ 6027/7137
تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۹:۲۲
اصفهان - ايرنا - مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان اصفهان گفت: گفتمان سازي اقتصاد مقاومتي، وظيفه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي است.