سنندج- ایرنا- استاندار كردستان تقویت واحدهای مشاورە تحصیلی در مدارس را یكی از نیازهای اساسی در تعیین آیندە شغلی دانش آموزان ذكر كرد.

به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی استانداری كردستان، عبدالمحمد زاهدی در جلسە شورای آموزش و پرورش و پشتیبانی نهضت سواد آموزی استان در سنندج افزود: با توجە بە اینكە تحصیلات دوران دبیرستان بە نوعی بە رشتە دانشگاهی و شغل آیندە منتهی می شود وجود مشاورە تحصیلی وهدایت تحصیلی دانش آموزان از اهمیت زیادی برخوردار است.
وی اظهار كرد: هدایت تحصیلی دانش آموزان عاملی برای ساماندهی و انتخاب رشتە بر اساس استعداد و توانایی دانش آموزان در رشتە تحصیلی است.
زاهدی با بیان اینكە جاذبە رشتە تجربی بسیاری از استعدادها را از بین می برد گفت: برای ایجاد تعادل در رشتە های مورد نیاز هدایت تحصیلی و مشاورە دقیق تحصیلی حایز اهمیت است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود بە آغاز بازگشایی مدارس در سوم مهرماە اشاره كرد و افزود: شروع خوب و با برنامە سال تحصیلی جدید تاثیر زیادی بر روحیە دانش آموزان و كاركنان آموزش و پرورش تا پایان سال دارد.
زاهدی با تاكید بر اینكە تمامی نهادها ودستگاە های مرتبط نهایت همكاری را در بازگشایی مدارس داشتە باشند افزود: ساماندهی نیروی انسانی و برنامە ریزی برای سال تحصیلی كاری دشوار است و می طلبد همە نهادها در این ارتباط همكاری لازم را داشتە باشند.
وی همچنین بە برگزاری موفق مسابقات ژیمناستیك دانش آموزان كشور در سنندج نیز اشارە كرد و گفت: در این مسابقات كردستان علاوە بر كسب رتبە برتر میزبانی مقام سوم مسابقات را كسب كرد كە نتیجە بسیار مطلوبی بە شمار می رود.
مدیر كل آموزش و پرورش كردستان نیز در این نشست پروژه مهر را یكی از مهم ترین و اصلی ترین فعالیت های آموزش و پرورش عنوان كرد و گفت: در طول تابستان از طریق دبیرخانه و كار گروه های پنج گانه پروژه مهر در سطح اداره كل، شهرستان ها، مناطق و واحدهای آموزشی اقدامات لازم به منظور بازگشایی مدارس پیگیری شده است.
رشید قربانی با بیان اینكه در سه سال اخیر استان كردستان در اجرای این مهم رتبه برتر كشوری را كسب كرده است افزود: با اهتمام مسئولان و دست اندركاران و همراهی تمامی دستگاه ها، امسال نیز شاهد بازگشایی موفق و با نشاط مدارس خواهیم بود.
وی تامین نیروی انسانی، فضا و تجهیزات و آماده سازی مدارس را از مهم ترین فعالیت های انجام شده در ایام تابستان و برنامه های پروژه مهر عنوان كرد.
مدیر كل آموزش و پرورش كردستان در ادامه با اشاره به فرایند نقل و انتقال فرهنگیان، گفت: از مجموع سه هزار و 200 نفر متقاضی نقل و انتقال، 2 هزار نفر افراد واجد شرایط بوده اند كه هزار و 50 نفر آنان معادل 52 درصد افراد در فرایند نقل و انتقال جابجا شده اند.
وی همچنین با اشاره به برنامه هدایت تحصیلی دانش آموزان، تصمیم وزارت آموزش و پرورش در اجرای این برنامه را منطقی عنوان كرد و با تشریح سازوكار این برنامه، كردستان را در انجام فرایند هدایت تحصیلی جزو استان هایی دانست كه در این زمینه تعادل را در توازن رشته ای حفظ كرده است.
7348/1904
** خبرنگار: افسانه گلباغی
** انتشار دهنده: مسعود احمدی