تهران-ايرنا- رئيس دانشگاه علامه يكي از برنامه هاي دانشگاه در سال تحصيلي آينده را برگزاري دوره مشترك با دانشگاه هاي معتبر خارجي در 12 رشته اعلام كرد.

به گزارش روز دوشنبه ايرنا به نقل از شوراي عالي انقلاب فرهنگي، حسين سليمي،
گفت: ارتباط با مجامع‌ بين‌المللي و گسترش ديپلماسي علمي از اهداف دانشگاه است كه اميدواريم در سال‌هاي آينده بتوانيم حداقل در 12 رشته، دوره‌هاي مشتركي را با دانشگاه‌هاي معتبر بين‌المللي برگزار كنيم.
وي افزود: به اين طريق دانشجويان ما مي توانند به جاي رفتن به كشورهاي ديگر در كشور خود از اين همكاري‌هاي علمي بهره‌مند شوند.
سليمي گفت: ما برنامه‌هاي مصوب شوراي تحول را به اجرا گذاشته‌ايم و در مورد برنامه‌هايي كه هنوز مورد بررسي و تصويب اين شورا قرار نگرفته، در حد اختيارات دانشگاه‌ها از گروه‌ها خواسته‌ايم كه با راهبردهاي كلان شوراي تحول خود به بازانديشي برنامه‌هاي درسي بپردازند.

** اجراي بندهاي شوراي اسلامي شدن دانشگاه ها
رئيس دانشگاه علامه طباطبايي ادامه داد: به علاوه اين كه ما اولين دانشگاهي بوده‌ايم كه اهداف سند دانشگاه اسلامي را در عرصه آموزش به وزارت علوم ارائه كرديم .
وي خاطرنشان كرد: در واقع شايد ما تنها دانشگاهي باشيم كه اين مصوبه را از شوراي اسلامي كردن گرفته و براي اجرا به دانشكده‌هاي مختلف ابلاغ كرده‌ايم.

** افزايش ميزان قراردادهاي پژوهشي طي سه سال گذشته
سليمي ادامه داد: ما با تأسيس دفتر روابط بين‌الملل و با ارتباط نزديك با دستگاه‌هاي اجرايي كشور توانسته‌ايم ميزان قراردادهاي پژوهشي خود را در سه سال گذشته از حدود 300 ميليون تومان به 8 ميليارد تومان در سال 94 برسانيم.

** جذب 100 عضو هيات علمي جديد در دانشگاه علامه
سليمي تصريح كرد: هرم اعضاي هيات علمي را دگرگون كرده‌ايم در اين جهت نزديك به 100 عضو هيات علمي جديد به دانشگاه جذب شده‌اند. از مجموع اعضاي هيات علمي حدود يك سوم دانشيار به بالا هستند.


** تعداد اعضاي هيات دانشگاه علامه طي 3 سال آينده
رئيس دانشگاه علامه طباطبايي از ديگر برنامه هاي دانشگاه به جذب بيشتر اساتي اشاره كرد و ادامه داد: اميدوار هستيم تا 2 يا 3 سه سال آينده تعداد اعضاي هيات علمي دانشگاه ما به بيش از 600 نفر و نسبت استاد به دانشجو در دانشگاه علامه به استاندارد مورد نظر در اسناد بالادستي برسد.

** درآمد اختصاصي دانشگاه از طريق پژوهش
وي افزود: اميدواريم كه ارتباط دانشگاه ما با دستگاه‌هاي اجرايي چه در بخش خصوصي و چه در بخش دولتي به حدي نزديك بشود كه بخش مهمي از درآمد اختصاصي دانشگاه از طريق پژوهش تأمين شود البته ما در حال حاضر سهم 50 تا 55 درصدي تحصيلات تكميلي را در كل ساختار آموزشي دانشگاه حفظ كرده‌ايم.

فراهنگ**9187**1823
خبرنگار: حميدرضا بازگشا** دبير: طاهره نبي اللهي